Seçim sizin :) (Antivir ve Avg nin ücretsiz sürümleride olduğundan premium olduklarını belirtmenin yanı sıra 2009 sürümü olanlardan bahsetdiğimi hatırlatmalıyım)
En iyi güvenlik programı
- 1
- 2
her sene değişiyor bunlar ben mc afee den memnunum
ne nod 32 si ya tutrmuşlar size bi nod32 hiç bir işe yaramaz en iyisi hem 2008 in hemde 2010 un en iyisi seçilen avira antivir
Ülkemizdeki NOD32 sevdasını anlamıyorum.Her üç PC'den birinde ESET.
Her türlü teste göre en başarılı güvenlik yazılımı Norton Internet Securty 2010'dur.
Chip, PCWORLD ve PCMagazine dergilerinin yaptıkları incelemeler doğrultusunda NIS 2010 1.'dir.
2.'yi merak edenler, Kaspersky Internet Security 2010'dur.
Acaba o NOD32'yi kullananlar orijinal sürümü mü kullanıyorlar?
Yoksa hayatlarından çevresindeki bir şeyden anlamayan insanların verdikleri tavsiyeyle sadece NOD 32 mi kullandılar?
Diğer yazılımları kullanmadan NOD 32 diye atıp tutmayın.Elinizde ispat yoksa boşa sallamayın.
KIS 2010 dan şaşma ama sistemin en az 2 gb olmalıdır sistemden çok ram yiyen bir programdır kendisi
Evet Iceman dediği gibi Norton da güzel ben şahsen Norton kullanıyorum şuan gerçekten harika bir program her bakımdan 50 tl ye almıştım
Sonuna kadar haklısın. Nod 32 kolay cracklendiği için ve bir işe yaramadığı için bilgisayar tamir eden cafeler falan format sonrası nod32 kuruyor :) birde övüyorlar:)Ülkemizdeki NOD32 sevdasını anlamıyorum.Her üç PC'den birinde ESET.
Her türlü teste göre en başarılı güvenlik yazılımı Norton Internet Securty 2010'dur.
Chip, PCWORLD ve PCMagazine dergilerinin yaptıkları incelemeler doğrultusunda NIS 2010 1.'dir.
Yoksa hayatlarından çevresindeki bir şeyden anlamayan insanların verdikleri tavsiyeyle sadece NOD 32 mi kullandılar?
Diğer yazılımları kullanmadan NOD 32 diye atıp tutmayın.Elinizde ispat yoksa boşa sallamayın.
İki güvenlik yazılımını kullanın (tavsiyem) Norton ve Kasperskybu yazılımlarda bug çok çok az, bulma, yok etme ve performans çok çok iyi.
Kaspersky Internet Security 2010 (Türkçesi çıkınca Kaspersky PURE)
Norton Internet Security 2010
Ücretsiz : Avira AntiVir
Favorilerim bunlar kimse vazgeçiremez beni :)
Ülkemizdeki NOD32 sevdasını anlamıyorum.Her üç PC'den birinde ESET.
malesef lisanslı kullanan yok kaspersky cracklenemiyor o yüzden yemez kullanmak serial girmeleri gerek oda 4 kullanıcıyı aştığı tespit edildiği anda kara liste oluyor.
nortonu hiç sevmem norton düşmanıyım diyebilirim ama her ne kadar sevmesemde cracklenemediği için oda kullanılmıyor. pandaya gelecek olursak oda artık free olarak dağıtılabiliyor sadece özellikleri kısıtlanmış şekilde sadece antivirüs anti trojen ve spy özelliği tam olarak çalışıyor.
EĞER ESET CRACK OLAYINI NORTON YADA DİĞER YAZILIMLAR GİBİ kaldırırsa hiç kimse eset demeyecektir bundan herkez emin olabilir very good avast yada antivir free demeye başlarlar bu seferde bilinen birşey bu esed crak yokken herkes avast derdi yada antivir
En iyi Güvenlik programı kendinizsinizdir!
usb lerinize oyun moyun ,crack,hack araçları vb şeyler atarsanız usb ler virüs dolar tabiki
illa program kullancam diyosan sadece usb disk security
- 1
- 2