en iyi internet hızlandırma programı

my98
10-03-2011, 13:03   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

arkadaşlar sizce en iyi internet hızlandırma programı hangisi görüşlerinizi bekliyorum

Jubei76
10-03-2011, 13:25   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

İnternet hızlandırma programımı ? hadi bakalım bende merak ettim ilgi ile takipteyim konuyu :))

treville
10-03-2011, 13:30   |  #3  
Taze Üye
19 mesaj

hiç tartışmasız turbo internet. 14 günlük deneme sürümü kullandım 25,71 mb/sn yazdığını gördüm jdownloader'da, ortalama olarakta 10 mb/sn civarı bir indirme sözkonusuydu. Tabi doğal olarak sistemim yetersiz geldi ve kaynak dosyalarla bağlantı koptu. (Hotfile premium üyeliğim var.)

fbli
10-03-2011, 13:43   |  #4  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,158 mesaj

Turbo Internet in deneme sürümünü kullandım. Video yüklemeleri hızlandı. Ancak forumda bazı arkadaşların tarayıcı ve kayıt defteri ayarlarını mahvettiğini okudum. Yüksek indirme hızı istiyorsan sana benimde kullandığım Mozilla Firefox için DownThemAll! adlı eklentiyi öneririm. 100 MB lik dosyayı indirmek 3 DK sürdü.

Son Düzenleme: fbli ~ 10 Mart 2011 16:46
rap1997
10-03-2011, 15:53   |  #5  
rap1997 avatarı
Yıllanmış Üye
737 mesaj

internet download manegar idm

mancukya
10-03-2011, 16:25   |  #6  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

Palavrani yesinler servis saglayicinin verdigi degeri asamazsin o programlarla sisteminde paket hatasi yapip sonrasinda baglantini cökermis birde burda konusuyorsun.
56k yada isdn dönemlerinde 1 kb bile önemin oldugu dönemlerde bu programlar ise yariyordu simdiki dönemde ise MTU ayari hariciki pekte etkisi olmasada isteyen deniyebilir o programlar hikaye ama illa denemek isteyen MTU diye aratsin hepsi ayni isi yapar.

Net baglantisinin iyi olmasi icin evdeki modemden basliyarak, telofon kablolari evin icinde, santrala kadar olan kablolar, santralin uzakligi sonrasinda yükleme yapilan yerdeki yogunluk vs vs yada size verdigi hiz falan pek cok seyin sebebi olabilir sen istedigin kadar zorlasanda Hotfile falan limitsiu üye bile olsan belirli hiz üStünü vermez zaten Issda vermez sana o hizi

EMRE_61
10-03-2011, 17:49   |  #7  
EMRE_61 avatarı
Yıllanmış Üye
509 mesaj
Alıntı: rap1997  
internet download manegar
interneti dibine kadar çekiyor ama dikkat edin ağda başka pc varsa interneti yok gibi birşey oluyor :D

Jubei76
10-03-2011, 17:58   |  #8  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
3,579 mesaj

evveeet konunun final yazısıda benden gelsin,demekki neymiş ? internet hızlandırma programları tırtmış böle şeylere itibar etmemek gerekiyormuş :) daha detaylı bilgiyi mancukya arkadaşım vermiş ordan OKUYARAK bilgilinebilirsiniz.

fbli
10-03-2011, 20:29   |  #9  
fbli avatarı
Yıllanmış Üye
1,158 mesaj

İnternet Hızlandırma verinin biden çok kanaldan yüklenmesinden ibaret. Normal tarayıcılar sadece bir kaç kanaldan veri indirirken bu programlar çoklu kanalları aktifleştirir ve bu sayede veri çok daha hızlı yüklenir. Ben yükleme yöneticisi olarak Firefox eklentisi DownThemAll! kullanıyorum. İnanılmaz hızlı ve kesinlikle sisteme hiç yük yapmıyor. Bant genişliği de önemli. 8 Megabit ile 1 Megabit arasında pek fiyat farkı yok gibi. Turbo Internet ise normal şartlarda pek bir işe yaramıyor.

Kapalı Hesap (153334)
10-03-2011, 21:43   |  #10  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Avg tune up 2011 internetide hizlandiriyor windows 7 de fakat sildiginizde tune up u windows 7 de bir mesj yaziyor "bilgisayariniz agirlasti daha hizlana bilir" tune up silinince bilgisayar agirlasiyor.Simdi ne alaka internete.Cok alaka icinde interneti hizlandiran yazilimda mevcut.avg.com.tr den lisansinizi avg 2011 sec ve anti vurus programlarini satin alin tune upda uzerine kurun.

KENAN_35
11-03-2011, 01:57   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj

walla kanka öle şeylere itibar etme.. ben accelerate kullanıyorum ama pek fark yok sörf yaparken sanki biraz daha hızlı geziniorum gibi.. dosya çekmek içinde jdownloader kullanıyorum.. idm çok hızlı çekio ama ben kullanmıorum şuan..

cengz06
11-03-2011, 06:59   |  #12  
Üye
83 mesaj

senin servis sağlayıcıdan aldığın internet paketin neyse hızın o dur. yani 1 mb hızında internet abonesiysen, senin download hızın 1 mb'dir. programlarla bunu 2  mb'e çıkaramazsın. pc'e kurulan program fazlalığı diyorum ben bunlara. işe yaradıkları yok. bu iş eğer programlarla olsaydı, 8mb, 10mb gibi hızlı internet tarifeleri çıkmazdı. yada kimse alıp fazla fatura ödemezdi. programlarla hallederlerdi değilmi. kulladığın tarifenin üst sınırlarına kadar kullanabilmen için temiz windowsa ihtiyacın var öncelikle. daha sonra senin elinde olmayan şeyler girer devreye. mesela santrale uzaklığın, kablo uzaklığı vs vs 

bakın şahit olduğum birşeyi anlatayım. bir arkadaşım ve ben, ikimizde aynı servis sağlayıcıdan, aynı 8 mbite kadar olan tarife abonesiyiz. iki bilgisayarada windows7 64 bit bizzat kendim yükledim, aynı günlerde. ev içindeki kablolarımız splintir aletimiz ikiside aynı yerden aynı marka alındı, yeni kablolar vs vs. download hızında ben 800 lere kısmen ulaşırken arkadaşımın download hızı asla 450 yi geçmedi. tek fark şuydu, benim evim merkezde, santrale çok yakın, arkadaşın evi ise bir köyde santrale uzak. olay bundan ibaret arkadaşlar.

Banned
11-03-2011, 07:01   |  #13  
Banlandı
188 mesaj
Alıntı: Jubei76  
evveeet konunun final yazısıda benden gelsin,demekki neymiş ? internet hızlandırma programları tırtmış böle şeylere itibar etmemek gerekiyormuş :) daha detaylı bilgiyi mancukya arkadaşım vermiş ordan OKUYARAK bilgilinebilirsiniz.

Aynen,Net tarifen ne ise o, hızlandırmak için tarifeni yükelteceksin,gerisi hikaye ...

ahmet_1023
11-03-2011, 08:57   |  #14  
ahmet_1023 avatarı
Yıllanmış Üye
105 mesaj

bi deneyimde ben paylaşayım benim evimde 8Mb e kadar olan tarifeden var genelde 750KB civarında indirme yapıyorum.ama turbo internet programını indirdikten sonra gerek dosya indirme gerek video dizi seyretmete inanılmaz fark etti.stabil burası çok önemli STABİL 1.5MB ı gördüm baya test yaptım netlimiterden kontrol ettim gerçekten 1.5MB ta indiriyor çoğu şeyi.şu andada okulun yurdunda kalıyorum.yurtlarda net genelde çok kişiden dolayı kötü olur ilk dönem benim için kötüydü.ama 2.dönem bu programı satın aldım ve problem kalmadı arkadaşlarla test yapıyoruz.onlar daha dizi yüklemesi başlamadan benimki bitmiş oluyor.

ifteri
11-03-2011, 10:05   |  #15  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj

ben"babasının hayrına fare tutan kediye rastlamadım".hiç.......
"mancukya"arkadaşa katılıyorum......

okanakca
11-05-2011, 13:46   |  #16  
Taze Üye
13 mesaj

Bu gün sizlere windows 7 internet hızlandırma yollarından ve programlarından bahsedeceğiz. Birçok kişiye internet hızları yeterli gelmemekte. Bunun için size aşağıda birçok yöntem gösterip internet hızınızı artırmanıza yardımcı olacağız.

Öncelikle size söylemeliyimki aşağıdaki yöntemlerden ve programlarda bir mucize beklemeyin. Bu hep bu yazı hemde internette tüm yazılarda aynıdır. Biz zaten bu yazımızda sizlere onlarca siteden araştırılarak kazanılmış bilgileri sunacağız. Programla ve yöntemler size internet hızınızdan daha fazla bir hız vermeyecektir. Eğer gerçek internet hızınıza ulaşamıyorsanız işte o zaman bu yöntemler işe yarayacaktır.

Eğer gerçekten internetinizi hızlandırmak istiyorsanız kesinlikle tarife değişikliği yapmalısınız. Tabi şöyle birşey var: senin internet hızın 10 MBit ancak dosyayı indirdiğin site en fazla saniyede 100 kb ye izin verebiliyor. İşte bu durumda isterseniz hızınız 100GBit olsun hiçbir fark olmaz. Yani bu durum aşağıdaki programaldada geçerli. Ancak ben size işe yaramayan bir yöntem ve program göstermeyeceğim. Örneğin İnternet Download Manager ile indirme hızım programı kullanmdan önceye göre 3-4 kat arttı.

Windows 7 İnternet Hızlandırma Yöntemleri

Bunun için size önerceğim en etkili yöntem DNS değiştirmedir. Bu yöntemi bende kullanmaktayım ve emin olun çok işe yaramakta. Siz noramalde Ttnet in DNS lerini kullandığınız için internetiniz oldukça yavaş olmakta aşağıdaki yazıların ikisinide okuyarak internetinizi neredeyse 2 kathızlandırabilirsiniz.

Windows 7 DNS Değiştirme

Windows 7 Yasaklı Sitelere Giriş

Windows 7 İnternet Hızlandırma Programları

Bu başlık altında size download ve uploadda yardımıcı olacak programları göstereceğiz. Bu programların birçoğunu bende kullanmaktayım ve gayet memnunum.

Windows 7 İnternet Download Hızlandırma

Bunun için size birkaç program önereceğiz. Bu programların özelliği indirdiğiniz dosyayı bir değilde birçok kanaldan indirerek size mükkemmel bir hız kazandırması.

1- İnternet Download Manager

İnternet Download Manager ile oldukça hızlı indirmeler yapabiirsiniz kesinlikle öneriyorum.

2- JDownloader

Bu programı hiç kullanmadım ancak bir çok kişi JDownloader ın çok hızlı olduğunu söylüyor. Deneyebilirsiniz.

3- DownThemAll

Bu program Mozilla Firefox a eklenti olarak kurulmakta. Birçok yerde okuduğuma göre DownThemAll  oldukça hızlı bir indirme sağladığı söyleniyor.

Windows 7 İnternette Gezinmeyi Hızlandırma Programları  

Bu bölğmde size tek bir program ı önerebilirim oda Turbo İnternet programı. Bu program hem internette gezinme, video izleme vb. herşeyi hızlandırıken yanın upload ve download hızınızda tavan yaptırmakta. Deneme sürümünü 14 gün kullanabilirsiniz. Bence deneyin ve beğenirseniz senelik 19.95 TL ye satın alabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Daha görsel bir anlatım için: http://bilgispot.blogspot.com/20 ... et-hizlandirma.html

Son Düzenleme: okanakca ~ 29 Haziran 2011 15:31