ben tam olarak seçemedim siz hangisini önerirsiniz en iyi olan hangisi??
En iyi internet tarayıcı?
- 1
- 2
bende firefox'u tek gecerim
[hayırlı akşamlar]
ben firefoxa ısınamadım.
ie kullanıyorum ama tek geçerim demem :)
ben hepsini kullandım şimdide chrome u kullanıyorum ışık hızıyla çalışıyor eskiden internette gezinmek bazen ızdıraba dönüşüyordu ama şimdi chrome umla mutluyum
http://www.google.com/chrome/index.html?hl ben memunum isik hizyla
önerileriniz için teşekkür ederim .. ben heralde firefox ile chrome yi kullanacağım
Firefox'a lafım yok Chrome yerine Opera derim. Bana kalırsa Safari kullan tabii:))
Windows 7 de IE , Opera ve Firefox kullandım
en iyisi firefox bence
yabancı bir forumda opera demişler ama ben yine de firefox derim
Ben google chrome derim. Crome ile Mozillayı karşılaştırdım. Bazı siterleri mozilla bazılarınıda chrome daha hızlı açıyor ama genellikle crome daha hızlı açıyor. O üzden Google Chrome.
bence firefox
Ben Opera diyorum.Nedeni ise son derece stabil bir tarayıcı.Hiç bir eklentiye ihtiyaç duymaması.Mozillaya göre çökme sorunlarının yok denecek kadar az olması.Daha pek çok artısı var.(Kullananlar biliyor zaten.).Mozilla ise 3 sürümünden sonra iyileşeceğine daha geriye gitti.Eklenti uyumsuzluğu,çökmelerin artması vs.vs .Chrome ise hızlı olmasının dışında son derece zayıf özellikleri olan bir tarayıcı.En zayıf yanı da güvenli bir tarayıcı değil.
IE 7 - IE 8 - Opera - Mozilla - Safari.. Bu saydıklarımın hepsini kullandım sadece Chrome kullanmadım.. Şuana kadar en çok memnun kaldığım ve önerebileceğim Opera..
Şahsen ben Mozilla Firefox kullanıyorum, bir ara Google Chrome de kullandım. Chrome de gayet kullanışlı ve hızlı Firefox gibi. Ancak ben Firefox'a alıştığımdan Firefox'la devam ediyorum. Opera ve IE7 - IE8 de kullandım ancak onları pek beğenmedim.
arkadaşlar daha Chrome tam oturmamış hızlı giriyorda mesela işkura girdiğimde işkurun en üstünde online işlemlere bastığımda gelmiyor bencede en iyi tarayıcı firefox
ınternet explorer güvenlik sorunu var ama 8 le düzeltildi. firefox iyi denilebilir. ama hız ve performans açısından en iyisi opera dır.
Firefox iyi sayılır fakat hareketli görüntülerde (flash)sayfalarda donmalara yol açabiliyor, bu yönüyle ie7 nin eline su dökemez, diğer yönler den tabiki hızlı.
manager817Firefox iyi sayılır fakat hareketli görüntülerde (flash)sayfalarda donmalara yol açabiliyor, bu yönüyle ie7 nin eline su dökemez, diğer yönler den tabiki hızlı.arkadaşım bende böyle bi sorun yok donma gibi ben izliyorum
İE 8 RC 1 eklentili hali.Şu an en hızlısı bu.
arkadaşlar operadan ötesi yok. 5 sem-nelik bir bilgisayarım var. hız farkı inanılmaz derecede fark ediliyor:). IE8 çok ağır. özellikle sekme geçişleri tam bir vukuat. firefox iE ye göre daha iyi tabi ama oda yeterli değil. maxtor var oda gayet hızlı ama arkadaşlar opera nın üstüne hızlı tarayıcı tanımıyorum. tema yüklem imkanıyla çok karizmatik şekiller elde edebiliyosunuz, güvenli, sekmeler arasında 1 saniye bile beklemiyosunuz.sitelere çok hızlı giriliyor. tek bir dez avantajı güvenlik açısından bazı sitelere girmiyor. aynı sprun firefoxta da var.
Google Crome'a çok yakında eklenti desteği geleceğini açıkladı şu anda bile crome oldukça revaçta bir sonraki sürümle birlikte daha yenilikçi aynı zamanda oturaklı olacağından kuşkum yok. Crome diyorum.
- 1
- 2