arkadaşlar en iyi korku oyunu önerirmisiniz.. makinem sağlam yeni i5işlemci gt335m gpu 4gb rem falan filan
en iyi korku oyunu arıyorum
- 1
- 2
FEAR 2:Project Origin
Silent Hill
Dead Space
Gecenin bi vakti oynarsan korkudan elin ayağın titrer. O derece kaliteli bi yapım.
Dead Space ve Amnesia: The Dark Descent
doom 3 ü oynadım gercekten korkutucu
Resident Evil serisinide feci öneririm. Belki filmi kadar iyi değildi ama gerçekten korkunç ve zevkli bir seri.
kenan abi konunun başlığından girmeden senin açtığını tahmin ettim xD
ama önce ciddiyim doom3 oyna bildiğin alışık oldupun seneryonların ötesinde dostum en basit örneği verecek olursam. karanlık yerdesin ki bu karanlık yerler çok fazla aydınlatmak için lambayı açman gerekiyor ama lambayı açınca silah cebe giriyo silah olunca lamba cebe griyo ve önüne aniden booooo yaratıklar çıkıyor... doom3 oyna
bu doom3 ü çok önermişsiniz youtube'da videolarına baktım falan gerçekçi bir görüntüsü yok gibi geldi, ama oynucam merak ettim, şuan silent hill 4 the room oyununu aldım arkadaştan onu kurcam sonrada doom3 ü kurarım.. bu doom3 kaç yılının oyunu ve doom4 çıkçaksa ne zaman çıkar bilgi verirmisiniz
Resident Evil serisinide feci öneririm. Belki filmi kadar iyi değildi ama gerçekten korkunç ve zevkli bir seri.Film ne ya?!
Asıl filmleri beş para etmez!..Bilip bilmeden konuşmayın!Oyunlarına da gelince RE 1-2-3-4 özellikle 3 yani Nemesis süperdir..
Silent Hill serisi de harikadır..Fear,Cold Fear,The Thing,Dead Space'i de tavsiye ederim..
Film ne ya?!Çizgi film izleyen biri olarak ağır bir yorum bu kardeşim. Sakin ol.
Asıl filmleri beş para etmez!..Bilip bilmeden konuşmayın!Oyunlarına da gelince RE 1-2-3-4 özellikle 3 yani Nemesis süperdir..
Silent Hill serisi de harikadır..Fear,Cold Fear,The Thing,Dead Space'i de tavsiye ederim..
Sen birşey öğren gel sonra bana kız.
doom 3 merak ettırdınız bana xD
- 1
- 2