Aklıma bunlar geldi, başka önerisi olan varsa yazsın.
Ben hiçbirisini oynamadım ama Bu FEAR adamı altına sıç***yor muş :) Fear diyorum.
En İyi Korku Oyunu
Doom 3 te epey koltuktan sıçramıştım ama korkunç olduğu için değil aniden çıkan yaratıklar için beni biraz da painkiller korkutmuştu :)
Listedekilerden Doom 3 diyorum.
Painkiller'in yeri bir başka:)
fear'ları oynadım ama pek sarmadı beni, o DOOM 3 atmosferi gerilimi o hikaye yok hiçbirinde. 4.sü gelsede oynasak zıplasak yine...:)
Fear 2nin videolarına baktımda abi ne kadar korkunç bişey ya valla bayağı tırstım videonun tamamını izliemedim aniden "Alma" die bi kız cıkıo yüzü korkunc filan woow :D
o oyunlardan sadece painkilleri oynadım,korkunç deildi,dierlerini bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla fear harbi adamı hoplatıyomuş:))),benim oynadığım en korkunç oyun mesela witcherdi:) oyunda geceleri gezmeye tırsıyordum,çıkan enteresan canavarlar beni korkutuyordu.
listede yok ama nosferatu diyorum
doom 3 ü oynadığım pc de sorunlar olduğu için el fenerini açınca oyun yüzüme kapanıyodu ve kaydetmediysen dön başa özellikle ilk bölümde sınırlı mermi tek silah, oyun ağır gidince nişan almam zorlaşıyordu, el fenerini kullanamadığım için canavar dibime girince anca görüyodum ve pc yüzünden her an oyunun kapanma korkusu.. gerçekten ilk üç bölüm bayağı gerilimli geçmişti sonra yeni pc alınca sadece ani canavar çıkışlarında sıçrayarak oynadım
Alien vs Predator2 bni en cok tırstırtan oyundu =)) yenisi gelsede oynasak =)
Adem The Suffering Serisi Nerde?
abi fearı bitirdim rezalet bi oyun bence en iyileri cryostasis alone dark5 suffering...