arkadaşlar merhaba, kendime bir diz üstü performansı en yüksek düzeyde bir oyun bilgisayarı ve herşeyi yapabileceğim bir makine arıyorum. bütçem 5bin liraya kadar ( lütfen masaüstü önermeyin iş gereği malasef hiç bana göre değil) arkadaşlar yazın sonunda eylül gibi umarım alıcam ama o kadar sabırsızım ki şimdiden başladım araştırmaya=) yeni çıkacak makine varsa eğer eylül ayından sonra hiç sorun değil beklerim. düşündüğüm markalar sizinde tahmin edebilceğiniz gibi Alienware, monster, razerblade( diğer markalarada açığım tabi) ama gerçekten çok kararsız hangi modelin potasiyali daha iyi hiç bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar=)
En İyi Laptop Hangisi? yardımlarınızı bekliyorum)
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Son Düzenleme: berkay123456 ~ 06 Mayıs 2014 00:11
arkadaşlar merhaba, kendime bir diz üstü performansı en yüksek düzeyde bir oyun bilgisayarı ve herşeyi yapabileceğim bir makine arıyorum. bütçem 5bin liraya kadar ( lütfen masaüstü önermeyin iş gereği malasef hiç bana göre değil) arkadaşlar yazın sonunda eylül gibi umarım alıcam ama o kadar sabırsızım ki şimdiden başladım araştırmaya=) yeni çıkacak makine varsa eğer eylül ayından sonra hiç sorun değil beklerim. düşündüğüm markalar sizinde tahmin edebilceğiniz gibi Alienware, monster, razerblade( diğer markalarada açığım tabi) ama gerçekten çok kararsız hangi modelin potasiyali daha iyi hiç bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar=)
o kadar rakama çıkmana bile gerek yok lenovo bu modelleri ve alttaki asus modeli hertülü işlemi yaparsınız donanım olarak üst seviye modeldir işlemci ekran kartı ve ssd performansı bakımından
arkadaşlar merhaba, kendime bir diz üstü performansı en yüksek düzeyde bir oyun bilgisayarı ve herşeyi yapabileceğim bir makine arıyorum. bütçem 5bin liraya kadar ( lütfen masaüstü önermeyin iş gereği malasef hiç bana göre değil) arkadaşlar yazın sonunda eylül gibi umarım alıcam ama o kadar sabırsızım ki şimdiden başladım araştırmaya=) yeni çıkacak makine varsa eğer eylül ayından sonra hiç sorun değil beklerim. düşündüğüm markalar sizinde tahmin edebilceğiniz gibi Alienware, monster, razerblade( diğer markalarada açığım tabi) ama gerçekten çok kararsız hangi modelin potasiyali daha iyi hiç bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar=)Bütçeyi 600 daha zorlayarak i7-4800MQ işlemcili, GTX 880M ekran kartlı, 2 x 128GB RAID SSD'li MSI GT70 2PE-1426TR Domintaor Pro Super R2 alabilirsin:
Son Düzenleme: Fly Birds ~ 14 Mayıs 2014 14:54