Arkadaşlar öncelikle katılımınızdan ötürü teşekkür ederim.Gelelim sadete ben babama üniversiteyi kazanmamdan dolayı (gerçi ben öyle düşünüyorum) laptop aldıracağım.Değişik illerde kullanacağım için hem servisi her yerde olmalı hem arıza yapmamalı ve ayrıca bileşenlerin kombinasyonu harika olmalı.Kısacası sorun istemiyorum (pro2000 veya casper asla kabul etmiyorum) önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir? Şimdiden teşekkürler . HELLİX (NOT: SİZİN EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ MARKALAR VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ!!!)
En iyi laptop markası
- 1
- 2
asus
samsung
lenova
http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
Dell dünya 3. sü satış rakamı olarak diğer markalardan farkı; ne koymuşsa parça olarak onun değerini alıyor, amaç kazıklamak değil. Verdiğin paranın hakkını almak istiyorsan bunu seç.
dünyanın ilk laptopunu üreten TOSHIBA
profesyonel kullanım için Lenovo Thinkpad Ailesi(IBM)
niye casper yok bence casper alabilirsin çoğu yerde servisi var. yinede no casper diyorsan
lenovo
dell
birazda hayal ürünü ama heryerde servisi yok :(
sony
apple
Asus
Acer
Samsung
Yalnız Asusun servisi çok kötü bugün leptop gelecek 40 gün oldu servise göndereli..
Arkadaşlar öncelikle katılımınızdan ötürü teşekkür ederim.Gelelim sadete ben babama üniversiteyi kazanmamdan dolayı (gerçi ben öyle düşünüyorum) laptop aldıracağım.Değişik illerde kullanacağım için hem servisi her yerde olmalı hem arıza yapmamalı ve ayrıca bileşenlerin kombinasyonu harika olmalı.Kısacası sorun istemiyorum (pro2000 veya casper asla kabul etmiyorum) önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir? Şimdiden teşekkürler . HELLİX (NOT: SİZİN EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ MARKALAR VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ!!!)Daha çok ne amaçla kullanacağına göre değişir. Ofis tarzı işler için Dell ya da IBM uygundur. Grafik tarzı işler için HP (tabi ekran kartı yüksek birşey olmalı) ve oyun için kullanacaksan da kesinlikle Asus'u öneririm. Mükemmel bir soğutma sistemi ve oyun uyumluluğu var. Ayrıca Asus batarya ömrü HP ya da IBM bilgisayarların batarya ömürlerinin geneline göre daha uzundur.Not: 1)Toshiba'lar bence olması gereksiz derecede pahalı.
2)Asus'lar o kadar iyi bir servise sahip değil.Son Düzenleme: Booster ~ 07 Ağustos 2010 03:25
ASUS ve Sony'nin servis konusunda sıkıntıları var biraz, ancak buna şu şekilde bir bakış açısıyla yaklaşabilirsin.
Casper'ın heryerde tonla servisi var.
ASUS ve Sony ise sıkıntılı.
Sebebi sanırım gayet açık.
ASUS alırsan çok çok az sorun yaşarsın.
Özellikle G serisi fiyatına rağmen harika işler yapıyor.
Teknolojik bir cihaz kullandığının farkına varıyorsun. Malzemelerdeki o tokluk hissi diğer markalarda yok hepsine gidip dokunmalısın ASUS ve Sony çok daha farklı diğerlerinden.
Ya da ben bu konuda da fantastik yaşıyorum :)
HP'lerde her dönem ısınma şikayetleriyle geliyor kullanıcılar, onun için HP'ye bi ısınamadım gitti zira kendisi yeteri kadar ısınıyor.
Toshiba'lar evet kaliteli ama hem çok pahalı, hem de şu "Türkiye için üretilmiştir" sloganı beni şüpheye çekiyor. "Türkiye'de teknoloji pahalı onun için kötü malzeme kullandık her keseye uygun bilgisayar yaptık" demenin farklı bir yolu gibi geliyor bana.
Dell ve Lenovo'yu anlatmay pek gerek yok onlar teknolojinin demirbaşları ama biraz profesyonel kalıyorlar ki Dell oyunculara yönelik birşeyler düşünüp 2006 civarında Alienware'i satın aldı ve ağzımızın suyunu akıtıyor her gün. Tabi alienware çok pahalı bir seçim ama biliyorum bir gün Alienware'den kendi bilgisayarımı yapacağım ve sipariş vereceğim.
Asus-Monster.
Çok az seçenek koymuşsun anketine.
- 1
- 2