1:Casper
2:HP
3:Acer
4:Soney
5:Toshiba
5inin arasında kaldım ? :/
Hp>Sony>Toshiba>acer>casper Bence.
hp derdim ama şuan en iyi marka asus
Bu konunun milyonuncu açılışı galiba :))
Casper 6 yıldır kullanıyorum ve 1 sorun dısında garantıyle pek ısım olmadı ;)
Sony=Toshiba>Asus=HP>...>...>Casper
casper veya asus tercih ederim
arkadaşım ilk önce casperi hiç seçme teknik destek kalite olarak pek iyi degil.
saglamlık parça olarak ben toshiba derim ama o pahalı dersen kesinlikle sony.
Casper fiyat olarak ucuz ... Aynı mesela Türkiye'de , fıat marka otomobil ucuz tamam fıat mercedess kadar kaliteli değil ama iş görüyor mu hem de nasıl :D Benim casperim ar kasası pek sağlam değil gibi duruyor ama içindeki parçaları işlemci ram falan o fiyata diğerlerini 2000 e bulamadığım bir zamanda ben 1370 e almıştım :) Pişmanmısın ? kesinlikle hayır .. Casper ısınmıyor , sessiz ve çok şık ... Performansı da harika ötesi oyunların canına okuyor .. Hp ler çok ısınır .. Asus iyidir .. Vaio kullanana rastlamadım biraz elit bir pc ama iyidir herhalde.. Toshibayı de al 3 yıl sonra yine ilk aldığın gibi durur tabi çok hor kullanmazsan , sağlamdır yani.. Acer çok dandik .. Çevremde 6-7 tae caspr kullanan var hepsi çok memnun 3 tane acer kullanan var birininki haşat olmuş format format diye geliyor ( garibimin format cd si bile yo acer vermiyor ) birisininki de epery yavaşladı .. Öteki de alalı 4-5 ay oldu 2. kez garantiye yollayacak :))
Velhasılı kelam sıralamam
1=Vaıo
2=Toshıba
3=Asus
4=HP
5=Casper
6=Acer
Tabi bunların her ürünü aynı kalite olmuyor .. Mdel model değişir. Benim kıyaslamam aynı kategirideki laptoplar arasında geçerlidir .