arkadaşlar ben modem alıcam ama en iyi ve en ucuz modemin hangisi oldugunu bilmiyorum yardsımcı olursanız sevinirim
en iyi modem
- 1
- 2
zyxel,zoom ,airties bunlar iyi markalar bunlardan alabilrsin ben zyxel kullanıyorum gayet iyi
USR Robotic ,zoom ,philips iyi markalardır..
Airties Türk mühendisler tarafından geliştirilmekte ve tam Türkiye şartlarına göre yapılmış modemler üretmekte ayrıca adsl sayacı vb güzellikleride var bence 10 numara modem markası
air ties bencede güzel bir modem, gerçi isim yapmış modemler herzaman stabil olurlar. Airties hiç kullanmadım ama okudugum kadarıyla olcanında dedıgı gıbı turk muhendıslerinin bir ürünü.
Ben de airties rt-205 kullanıyorum, gayet memnunum...
arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler Airtires ve Zyxel modemlerini araştırıp kenidme uygun olanı alacagım
RIKATEL ALMA görünüş var içi yok walşlah ben bişe diyemicem şuana kadar aldıgım bütün modemler hepsi 1 iki hafta dayandı pıkatel almada pc çok zarar veriyo
Ben de Airties RT-101 kullanıyorum. Şu ana kadar hiç problem yaşamadım. Sana da Airties'ı öneririm.
bence de airties yada robo al.
arkadaşlar bende en sonun airtires rt 111 aldım
vatana millete hayırlı olsun
Zyxel süper.... sayaca dikkat. uzerinde sayaç olan modem'in ömrü kısalır... sürekli hat bilgilerini modem flash'ına yazmak flah hafızayı bozar. TT 'Netten online oğrenin.
olca41Airties Türk mühendisler tarafından geliştirilmekte ve tam Türkiye şartlarına göre yapılmış modemler üretmekte ayrıca adsl sayacı vb güzellikleride var bence 10 numara modem markasıarkadaşlar kim ne derse desin airties diyiyorum
benersinceUSR Robotic ,zoom ,philips iyi markalardır..ZOOM çok kötü bir modemdir...
eğer normal bir kullanıcı kullanırsa sorun yaşamaz belki ama Zoom modemler p2p (özelliklede eMule) ile beraber çalışabilen en kötü modemler listesine girmiş bulunmaktadır desem anlarsınız heralde ne demek istediğimi
airtes al derim yerli malı yurdumun malı
AirTies oldukça dayanıklı.Uzun zaman götürüyor valla.TTnet'in tek sevdiğim yanı modem kampanyalarından verdikleri bu modem.Verdikleri bağlantılar bir halt etmezken modemler ile yırtıyorlar dayak yemekten :D
yaw kardeşim bea üç günlük firma modem firması olurmu bea tamam iyidir die firma için kötüleme yapmıorum iidir ama kalite farkı olabilir us robotic ve zxyel ii modem airties brz daha asağıda kalır biri mercedes biri doğan kardeşim yaww etmen derin yaww..
Valla bende LOOPCOM kullanıyorum 4 yıldır.Ben memnunum ama o benden memnunmu acaba:)
Göktürkyaw kardeşim bea üç günlük firma modem firması olurmu bea tamam iyidir die firma için kötüleme yapmıorum iidir ama kalite farkı olabilir us robotic ve zxyel ii modem airties brz daha asağıda kalır biri mercedes biri doğan kardeşim yaww etmen derin yaww..usr zyxell den biraz daha iyi bu benim kendi tecrübem... ama diğer dediklerine aynen katılıyorum mercedes alıpta köy yolunda kullanmayacaksın... eğer elektrikte sorunlu bir yerde kullanacaksan airties kullanacaksın. diğerleri seni yolda bırakır
silici06usr zyxell den biraz daha iyi bu benim kendi tecrübem... ama diğer dediklerine aynen katılıyorum mercedes alıpta köy yolunda kullanmayacaksın... eğer elektrikte sorunlu bir yerde kullanacaksan airties kullanacaksın. diğerleri seni yolda bırakıUS Robotics Asla Yarı Yolda Bırakmaz...Dünyanın 1 Numarası US.Robotics.
en basitinden airties-101 olabilir...
GeeK modemide düşünebilirsin!!!
ZyXEL'de iidir:D:D:D
- 1
- 2