Arkadaşlar en iyi motor markası sizce ne?
Ben eskiden beri hep R6 yı sevmişimdir:)
Bu da yeni gözdem :) VFR 800
Arkadaşlar en iyi motor markası sizce ne?
Ben eskiden beri hep R6 yı sevmişimdir:)
Bu da yeni gözdem :) VFR 800
valla model bilmem ama YAMAHA ya tek geçerim...
R6 lar gercekten cok güzel motorlar.
Zaten motor piyasasının iki devi var yamaha ve honda birde bu yamahnın kros tipi motorlarıda cok güzel Yamaha XT660X gibi
walla benim bildiğim en iyi motor yk2 içinde helikopter motoru var
En iyi Motor Kişinin Kendi Motorudur =>
görünüş itibariyle gerçekten güzelmiş fakat 3 günlük dünyada gerekir diyorsanızsa iyi gezmeler
en iyi motor kesinlikle YAMAHA R1 ben bunun üzerine motor tanımam ama sıfır'ı 30 bin ytl olmasıda cabası
kawasakı tabıde hastasıyım bnu motorun ben ya
bence chopper tarzı harici yalan :)
chop. da da harley...tartışmasız...
Ben mi binicem yoksa herhangi birine yorum mu yapıcam? :D
Yorum yapıcaksam YAMAHA R6 bence en iyisi.YAMAHA Moto GP'de de Rossi'nin gücü ile birleşerek kendini kanıtladı.
Hee ben biniceksem valla şık dursun, pek pek arıza yapmasın marka farketmez :D
myheart14En iyi Motor Kişinin Kendi Motorudur =>
Benim motorum dha güzel (Valla)
ama ne yazıkki köyde yatıyor. Ama hayallerimdeki motor: R1 ile ZX10R
Yamaha R1:
Kawasaki zx10R
ya yeşili olacak yada mavisi. Mavisinin 1000CC liğği yok 600CCliğin var
Bu iki motor çok can yakar.
yamaha elktornik olarak sınırlı olmayan bir motor yani motoru sonuna kadar zorlarsın ama honda elktronik sınırlıdır siz bakmayın yarışları yamahanın ya da kawasakinin kazandığınıa esas motor honda dır cbr serisi
hondanın motor ömrü daha uzundur
ama en iyi motor iki teker üzerinde giden motordur.
SCARFACE_yamaha elktornik olarak sınırlı olmayan bir motor yani motoru sonuna kadar zorlarsın ama honda elktronik sınırlıdır siz bakmayın yarışları yamahanın ya da kawasakinin kazandığınıa esas motor honda dır cbr serisiyani yamaha kesiciyi boşuna çıkarmış bir iş yapmıyor diyorsun bu durumda. CBR engine i biliyorum baya iyi ama hız seven ve motoru temiz kullanan biriyse ya kawasaki yada yamaha. Yamaha Engine baya güçlü bu konuda ;)
hondanın motor ömrü daha uzundurama en iyi motor iki teker üzerinde giden motordur.
en iyi motor google arama motoru
tamam berbattı. Ama ben kawasaki motorları çok seviyom.