kimse bahsetmemiş ama ben KM player kullanıyorum ve çok memnunum. ses kalitesi ve ekolayzır özelliklleri beni tatmin ediyor.
EN İYİ MÜZİK DİNLEME ARACI ????
- 1
- 2
amp2 arkadaşım çokk hafif ve gzl çalıyor vede özellikli winap uzun süredir kullanmıyorum ne durumda ki
arkadaşlar en iyi müzik aracı demişken chıpın nisan sayısında verdiği dfx sounds programı var süper bişey normalde ücretli ama kıstlı kullanımını bulabilirseniz indirin şarkı kalitesini farkedilir oranda arttırıyor
Elbette Winamp diyenler çoğunlukta olacak
Ne Demek Şimdi bu
Ben Kendimi Bildim Bİleli Foobar2000 Kullanırım ve Tek Kelime İle Harikadır
beence kmp player hertürlü video ve müziği oynatıyorr artı msn de ne dinliyorum özelliğide var.
konuyu canlandıran arkadaşlara teşekkür ediyorum. kimse bahsetmemiş ama ben kmplayer kullanıyorum diyen arkadaşa soruyorum. o zaman kmplayer hangi seviyedeydi biliyor musunuz? bugün bile müzik dinlemek için yeterli değil. Foobar ı ben de sevdim hatta tam istediğim gibi bir yapıya kavuşturduğum halde wmp 11 e iyiden iyiye benzediği için vazgeçtim. hazır yapılmışı var yani.
windows media player..
zevkler ve renkler tartışılmaz
Konuya ilk yazdığım mesajda iTunes yazmışım ama aylardır iTunes kullanmıyorum. Windows Media Player ve K-Lite Codec Pack gayet iyi.
1 Kişi Sadece Jet Audio Demiş (: Kullanın Güzel Bir Programdır.
bnde winamp kullaniyorum ama bu son zamanlarda winamp dinledigim bi sarki cok kisik sesle cikiyor ayni sarkiyi windows media player 11 de actigim zaman nerdeyse %100 ses artisi oluyor onceden boyle bi sorun yoktu anlamadim yardimci olursaniz sevinirim
- 1
- 2