Elbette Winamp diyenler çoğunlukta olacak ama ondan daha iyi olan müzik araçları var mı? Winamp son zamanlarda popüler olma öelliğini yitirme yolunda gibi, çünkü aylardır aynı arayüz
Evet burda seçelim en iyisi hangisi??
winamp ı uzun süre önce bıraktım.bence en iyisi iTunes.iTunes la tanışmam da şöyle oldu.fotoğraf makinam videoları mov formatında kaydediyor.bende onun için apple.com.tr den quicktime ı yüklediğimde otomatikman iTunes ta yüklendi.ben de bi deniyim dedim.ve aşırı memnun kaldım.artık çok gerekli olmadıkça win media player ı kullanmıyorum.
delikanli53Elbette Winamp diyenler çoğunlukta olacak ama ondan daha iyi olan müzik araçları var mı? Winamp son zamanlarda popüler olma öelliğini yitirme yolunda gibi, çünkü aylardır aynı arayüzsitesinde sürüyle arayüz var .winamptan sıkılanlar ban yetmiyor diyenler www.winamp.com da şöle bir dolaşsınlar hem görsel hemde işlevsel eklentilere bir baksınlar derim . yeni versiyonunda kütüphane ve birkaç ayarı kullanıcıya özel yapmışlar daha da bir güzel olmuş(örneğin ; benim gibi bilgisayarını paylaşanlar için ..) . şimdiye dek winampın bir eksikiğini görmedim .Evet burda seçelim en iyisi hangisi??
bence en iyi muzik yazilimi foobar2000
ne derseniz deyin
tuncabwinamp ı uzun süre önce bıraktım.bence en iyisi iTunes.iTunes la tanışmam da şöyle oldu.fotoğraf makinam videoları mov formatında kaydediyor.bende onun için apple.com.tr den quicktime ı yüklediğimde otomatikman iTunes ta yüklendi.ben de bi deniyim dedim.ve aşırı memnun kaldım.artık çok gerekli olmadıkça win media player ı kullanmıyorum.itunes da bazı videoları gösteremiyorum listeye eklenmiyor videolar sebep ne olabilir?
ben real one player kullanıom isterseniz bi deneyin
ee tabiki de winamp.Çünkü sadece müzik için özelleşmiş programın sonradan film eklenmiş halidir bir bakıma. Bu yüzden de bence biçilmiş kaftan.
windows media player 11 bence gayet ideal
gun_dogumuselamselam!!!
KESİNLİKLE WİNANMP KOLLAY KULLANIMI İLE GÜZEL BİR YAZILIM
Ben Amarok diyorum :))
He unutmadan linux kullanıyorum (:
İyi çalışmalar,
Onur Yerlikaya
winamp'ın en güzel ve bence en önemli özelliklerinden 2 'si ekolayzır (türkçesi böyle...) ikincisi de şarkının input sesinin kontrolü...
Bence de en iyisi şu anda windows media player 11,ama winamp bir ekol olmuş,ondan waz geçilmez
ayrıca daha gelişmesi lazım media player 11 in.tamam çok gelişmiş özellikleri var da.sonuçta beta daha.final sürümünde görün siz media player 11 i.
Recep BaltaşWinamp, it realyy whips the lamma's ass...Buradaki Lama, Windows Media Player'ı temsil ediyor olsa gerek...İlk açılış sesi...
Manası:
Winamp, gerçektende lama'nın kıçını tekmeliyor
lama:bir deve türü