arkadaşlar ben hem hızlı bir şekilde müzik indirmek ve indirdiğim müziği henüz download aşamasındayken dolduğu kadarıyla dinlemek istiyorum..Bilgisayarı kasmayacak ve mb'ı fazla olmayan hangi programı tavsiye edersiniz??..Ben Ares kullanıyorum onun bu özelliği vardı ama artık şarkılar inerken dinleme butonuna bastığım zaman program kapanıyor..O yüzden başka bi program arıyorum..
En iyi müzik indirme programı hangisi?
- 1
- 2
tt net muzık..en guvenlısı http://www.ttnetmuzik.com/Pages/AnaSayfa.aspx
daha download aşamasındayken durdurup dinleyebileceğin sadece bu programı öneriyorum sana::
Ares adlı P2P programı da download yaparken aynı anda dinleten bir program. Kullanıyorum
RaistlinAres adlı P2P programı da download yaparken aynı anda dinleten bir program. Kullanıares'i şu an ben de kullanıyorum ama dediğim gibi önceden dinleme yapıyordum ama artık öyle yapınca program kapanıyor
Programı sıstemden kaldır. Progr.filesteki dosyalarını sil ve registry kaytılarını temızledıkten sonra tekrar kur bakalım duzelecekmi
emule derim başka bişey demem. bilen bilir
Bence Ares .Windows kullanırken kullanıyordum.Çok süper bir program.Limewire de bazı dosyalar boş...oluyor.İndirince açılmıyor ya da bir program in diriyor belki size denk gelmemiş olabilir.
Emule de uzun dosyalar için kullanın bence...
LİMEWİRE DE VİRÜSTEN BAŞKA HİÇ BİŞİ YOK İNDİRME DAHA İYİ
tayartekinLİMEWİRE DE VİRÜSTEN BAŞKA HİÇ BİŞİ YOK İNDİRME DAHAtayartekin lime wire programı hakkında hiç bir bilgin olmadığı belli.Limewire , programın yüklü olduğu bilgisayarlardaki müzikleri diğer Lime wire kullanıcıları ile paylaşıyor.Örneğin; sen bi şarrkı aradın lime wireden ben de de yüklü lime wire ve şarkıda bende var.Ama ne yazık ki benim pc ye virus bulaşmış.İşte virüslü parçayı indirdin.Yani virusun lime wireyle alakası yok.Bilgisayarında iyi bir virus programı varsa hiç bir sorun olmaz.Anladın mı?
Müzik indirme programı ne ya? Dosya Paylaşım Programı Lime Wire!
frostware kaldırdım şu anda ise ıyı bır prog arıyorum bellek kapasıtesınde cok yer kaplamayan...
1-)lime wire en iyi program seçildi(bunu da CHIP ten okudum)Gerçekten de çok iyi.
2-)Programı kullanmayı bilmelisin,arkadaş açıklamış milletin p2p ağına koyduğu dosyaları çekersin sadece,mesela ben ne olur ne olmaz diye indirdikten sonra paylaşımı kapatıyorum.
3-) Örneğin yazdın Lime Wire ye ,fairytale...Sana bir çok sonuş çıktı,sen gidipte "aaaa ne güzel bunun boyutu 566 kb,diğerlerinin 10 da biri" deyipde onu indirirsen olacağı budur.
4-)Ben henüz excellent quality 4.31 yazan bir şey indirip de virüsle karşılaşmadım.
5-)Programda indirirken mp3 ü dinleme olayı da var ,ben kullanıyorum...
benimde tavsiyem Limewire ancak arkadaşaların dediği gibi kullanmayı bilmiyorsan hiç indirme virüsü yersin BearShare'da fene deil ama mp3'te Limewire'in eline hiç bi prog. su dökemez
Ares tavsiye edenler olmuş aresi sakın kurma :D ares bundan 2-3 yıl önce limewireden bile ii bi programdı müzik film klip neler neler indiriyodum ondan ancak çok bozuldu artık program bırak bişey indirmeyi hiç bir şey bulmuyo hatta bulmayıda geçtim program bağlanmıyo bile sürekli Connecting (bağlanıyor) yazıyo Connected (bağlandı) yazdığını son 1 yıldır nerdeyse hiç görmedim
buraya yazmak istemiyorum ama limewire bu programlar ve benzer programlarda nerdeyse her indirdiğin şarkıda virus var hemde bunlar senin bilgisayarındakilerde paylaşıyor en iyisi ttnet üye değil isen buraya yazmak istemediğim 2 tane site var burdan istediğin şarkıyı indirebilirsin
benimde tavsiyem Limewire ancak arkadaşaların dediği gibi kullanmayı bilmiyorsan hiç indirme virüsü yersin BearShare'da fene deil ama mp3'te Limewire'in eline hiç bi prog. su dökemezBana da aynısı olmuştu.Sen o Ares'i kaldır son sürüm bir Ares kur.Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.Ares tavsiye edenler olmuş aresi sakın kurma :D ares bundan 2-3 yıl önce limewireden bile ii bi programdı müzik film klip neler neler indiriyodum ondan ancak çok bozuldu artık program bırak bişey indirmeyi hiç bir şey bulmuyo hatta bulmayıda geçtim program bağlanmıyo bile sürekli Connecting (bağlanıyor) yazıyo Connected (bağlandı) yazdığını son 1 yıldır nerdeyse hiç gö
ttnet'in yasal müzik arşivi var bana kalırsa ordan indir, bedava zaten, virüs de yok.
LimeWire ve BearShare kullanıyorum.
LlimeWire, Bearshare göre daha iyi, BearShare'de bulamadıklarımı LimeWire'de buluyorum ve LimeWire'in indirme hızı BearShare'e göre daha yüksek.
ttnetmüzik hariç hepsinden yararlanın.Çünkü ttnetmüzik müzik indirilen yerleri tt. a kapattırdı.Şİmdi istediği gibi at oynatıyor.saygılar.
tayartekin lime wire programı hakkında hiç bir bilgin olmadığı belli.Limewire , programın yüklü olduğu bilgisayarlardaki müzikleri diğer Lime wire kullanıcıları ile paylaşıyor.Örneğin; sen bi şarrkı aradın lime wireden ben de de yüklü lime wire ve şarkıda bende var.Ama ne yazık ki benim pc ye virus bulaşmış.İşte virüslü parçayı indirdin.Yani virusun lime wireyle alakası yok.Bilgisayarında iyi bir virus programı varsa hiç bir sorun olmaz.Anladın mı?adam haklı Limewire virüs deposu :)
- 1
- 2