Online oyunların hepsi level atlama zorlaştıktan sonra insanı sıkıyor ve sürekli aynı şeyler, şu ana kadar bir sürü online oyunları oynama fırsatım oldu ve hepsinde aynı sıkıntıyı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum.. Tabi zevk alanlar da olabilir ama çevremde tanıdığım arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söylüyorlar..
En iyi online oyun hangisi?
online oyun olarak hero onlinedan başka oynamadım hero harika oyun
Popmundo ve Battlefield 2 benim vazgeçilmezlerim.
valla bence en iyi online oyun cs1.6 antihile programı yukluyosun sorunsuz çatır çatır oynusyosun :))
KARDEŞ HAYATIMI VERDİM ONLİNE OYUNLARA İŞTE SIRALAMA BUNLAR WARCRAFT,SİLKROAD,KNİGHT,WARRİOR EPİC,CABAL ONLİNE OYUNLAR BUNLAR SİTEMİZE ÜYE OLUN GÖRÜN ONLİNE OYUN PAYLAŞIMLARINI ŞAŞIRACAKSINIZ.....
i can football oynayan varmı arkadaslar?
ben dun kaydoldum indirdm oyunu guncellemiyor sebep??
karabelaCall of duty 2 yi xfire ile oynamanızı tavsiye ederim+1
Ben EFSANE olarak Ultima online ''NEBULA'' yı görüyorum..Eski onlineciler bilirler.Eski NEBULA varken herkesi kasıp kavuran bir oyundu...Ve oradaki action pvp hiçbir server vermedi..Tam anlamıyla sanal&gerçek karışımı bir dünyaydı..İnsanların benliğine,normal hayatına kadar girmiş bir oyundu..Daha sonra server kapanınca bir çok player WOW'a geçti..Ama Bu oyunu oynayan eski playerlara NEBULA neydi diye soracak olursanız alacağınız cevap eminim tek kelime..''EFSANEYDİ'' olacak..Bende ahh eski o günler diyorum ve hüzünleniyorum
Counter Strike 1.6 tek geçerim.Üstüne tanımam.
chucky45online oyun olarak hero onlinedan başka oynamadım hero harikaBu online oyunu da merak edip yükledim. Açılışda internette gördüğüm grafikler falan güzel diye kandım. Oyuna girdim ve yanlızca 15 dk. kadar oynadım. Grafikler çok kötü, karakterleri de hiç beğenmedim. İnternette göründüğü gibi değil karışık oyun.Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 18 Haziran 2009 14:13
snırsınız baglantınız varsa Crysis Wars ı şiddetle tavsiye ederim
Ultima online bir yaşam biçimiydi.Eski kullanıcılar bu oyuna neler vermezdi ücretsiz olması ve sınırsız bir dünyanın olması gerçekten müthişti sadece pvp ye dayanmıyordu aşçılıkdan balıkçılığa haritacılık definecilik dilencilik hırsızlık odunculuk madencilik çiçekçilik daha sayamadığım dolu şey.Bu saydıklarım ise ayrıntılarla dolu.Ev yapabiliyorsun içine eşya koyabiliyorsun,gemilerle keşfedilmemiş yerleri keşfedebiliyorsun tabi kaybolmazsan daha bir sürü şey.Tabi klasikleşmiş level sistemine dayanmıyor yok leveli yüksek olan yener gibi aptalca bir sistemi yok.Gerçekten hayatımı değiştiren bir oyundu diğer online oyunlar ultimanın yanına bile yaklaşamadı.