Bu bölümde online oyunları karşılaştıralım.
En iyi online oyun hangisi?
Knight Online
Metin 2
Sword Of The New World
WarRock
Daha Fazlasi İçin http://k2network.gamersfirst.com/index.php Ziyaret Ediniz.
Call of duty 2 yi xfire ile oynamanızı tavsiye ederim online
_Neo_I CAN FOOTBALL:)I Can Football çok güzel bir fikir, güzel de uygulanmış ama daha tam olarak keyif alamadım şahsen..
Pozisyonunda durmayan çok kişi oluyor, güzel ve sürekli pas yapılmıyor; pas yapan olmuyor ki zaten..
Şahsen bende senin gibi bu sorunu yaşıyorum şu oyunda paslaşmalı oynarken oyunun keyfi çıkıyor,kendimce paslı oynuyorum ki takım yararını görüyor gol oluyor:p ancak şu aralar oyunda ne olduysa fps çok düştü benim makinada .Ne olduğunu anlamadım,hep şu özellikleri düşürün yazısı geliyor;ancak tüm özellikler en alt seviyede:D
Ben 800*600'de oynamaya çalışıyordum son oynadığımda.. =)
Online oyun oynayan yokmu yaw.:)
Knight Online en yaygın olanda bu sanırsam
bence silkroad online daha güzel ve benim pc 7/24 açıkken kotam ayda 2.5 gb anca oluyordu ama sadece silkroad oynıyordum :D
hero online
istanbul kıyamet vakti ne ya hiç duymadım biraz foto koyun nerden iniyo falan?
Erepublik,
Web tabanlı askeri, politik, ekonomik simulasyon oyunu,
Kota tüketimi minumumdur,
Ek program indirmeye gerek yok,
adresi www.erepublik.com
şu sıralar yunanlılar ülkemizi içeriden istila etmeye çalışmaktalar,
1 Ağustosda yapılacak seçimlere kadar yeni Türk oyuncular bulmalıyız.
Oyuna davetiye ile üye olunabiliyor,
e-mail adresinizi PM atarsanız davetiye yollarım.
istanbul kıyamet vakti bence
Wolfenstein Enemy Territory ile Counter-Strike 1.5.Yalnız kotalı kullanıcılar için şimdiden söyleyeyim wolfenstein baya bir kota yiyiyor ama cs'de öyle durum pek söz konusu değil.Haritalar bile küçük wolfet'te ise fena sömürüyor mümkünse sınırsız bağlantısı olanların girmesi gerek.
Warrock-Hero Online-Silkroad Online-Knight Online-İ can Football-Metin2-O game-Klan Savaşları-İkariam-Warhammer Online-Call of Duty 4 : Modern Warfare