Arkadaşlar genel olarak sizce en iyi oyun geliştiren firma hangisidir ?
Bazı firmalar az sayıda ya da türde oyun yapıyor ama yine de oy vermek isteyen olabilir diye düşündüm...Aklıma şimdilik sadece bunlar geldi :)
En İyi Oyun Firması
- 1
- 2
EA Games, Ubisoft.Bence bu ikisi.
Açıldığına dikkat etmemiştim kusura bakmayın...Bence de en iyisi önce Ubisoft sonra EA Games :)
benim sevdiğim bütün oyunları EA Games yapıyor :)
:) hangi oyunlar mesela ?
Ubisoft çok fazla oyun yapmıyor ama bana göre yaptıkları da neredeyse kusursuz oluyor.Özellikler Assassin Creed. Tom Clanys H.A.W.K, Whellman gibi oyunları bizzat hala oynuyorum ve harika oyunlar.Grafik olarak EA Games ten daha iyi olduğunu düşünüyorum aynı şekilde kasma sorunu da yaşanmıyor bence.Whellman yaklaşık 8 gb oyun olmasına rağmen 256 lık ekran kartlarında bile kasmdan oynatabiliyor süper yani :)
fifa serileri :)
nfs ve champions league :)
bende fifa 2009 ve most wanted ı oynuyorum hala :)
Evet haklısın güzel oyunlar ama şu da var Ubisoft o alanlarda henüz oyun yapmadığı için hakkını yememek lazım.Şahsen ben Ubisoft a daha çok güveniyorum.İnanılmaz detayve grafikler var ya :)
crytek nerde ?
ubisoft. ea games'i mirrors edge yüzünden tutarım. fifa gibi bir rezaletten sonra oyumu ea ya vermem.
birde rockstar. sadece gta4 yüzünden.
Crytek i unuttum valla :( Konamiyi de :)
pek fazla oyun oynamam ama oynadıgımdada Fifa oynarım o yüzden oyum
EA Games.
EA games hem crysis bu firmanın oyunu
hem birde en geniş oyun yapan firma fps, spor, aksiyon, yarış vb. oyunları yapıyor ve daha çok.
Activision'da iyi cod serisi sayesinde
Ubisoft dedim ancak; Strategy First ve Creative Assembly
Ben oyun şirketinden çok oyuna bakıyorum. :D
- 1
- 2