Ghost Recon oynuyorum mükemmel bir oyun tavsiye ederim herkese.
EN İYİ OYUN HANGİSİ
elvis32bu aralar oyunlardan o kadar koptum ki, en iyi oyunu bırakın bu aralar hangi oyunlar çıkıyor, ya da çıkacak ondan bile bihaberim.O zaman yanlış başlığa bakıp zaman kaybetmişsin..
Bence en iyi oyun PES6 Online..
CU_GS7yo zaman kaybı olmadı benim için, şahsen başkalarının hangi oyunları iyi bulduğunu öğrenip internetten ufak bir araştırma yapabilirim mesela, al sana bir kaynak işte. Demek ki neymiş, oyunlardan bu aralar uzak olsam da bu konu bana faydalı olabiliyormuş.elvis32bu aralar oyunlardan o kadar koptum ki, en iyi oyunu bırakın bu aralar hangi oyunlar çıkıyor, ya da çıkacak ondan bile bihaberim.O zaman yanlış başlığa bakıp zaman kaybetmişsin..
elvis32CU_GS7Yooo..Yine uzun süre uzak kalıcan oyunlardan sonra yine oynanan oyunlar değişicek,sonra yine gelicen bu konuya bakıcan,yine yazıcan,yine oyunlar değişecek..Ama hiçbir zaman konudaki soruya cevap veremeyeceksin..yo zaman kaybı olmadı benim için, şahsen başkalarının hangi oyunları iyi bulduğunu öğrenip internetten ufak bir araştırma yapabilirim mesela, al sana bir kaynak işte. Demek ki neymiş, oyunlardan bu aralar uzak olsam da bu konu bana faydalı olabiliyormuş.elvis32bu aralar oyunlardan o kadar koptum ki, en iyi oyunu bırakın bu aralar hangi oyunlar çıkıyor, ya da çıkacak ondan bile bihaberim.O zaman yanlış başlığa bakıp zaman kaybetmişsin..
Bu kısır döngü böyle sürüp gider..Olan zamana olur sonuçta..
Ya çocuklar, STALKER adlı şahane bir FPS'nin az önce ana sitesinden 'Screenshot'larına baktım. Oyun tam FEAR tarzı, muhteşem bişey. Acaba korsancılara gelmişmidir. İndirecem ama kotam doluyor.
make-believeYa çocuklar, STALKER adlı şahane bir FPS'nin az önce ana sitesinden 'Screenshot'larına baktım. Oyun tam FEAR tarzı, muhteşem bişey. Acaba korsancılara gelmişmidir. İndirecem ama kotam doluyor.Evet birçok sitede "çıkmadan efsaneleşen oyunlar"dan şeklinde tanıtılmış,ön incelemesi yapılmış..
Çıkış tarihi Mart 2007 demişler..Korsana kesin düşmüştür bence..Kotanı harcamadan önce 1-2 yere bence bak make-believe abim..
CU_GS7elvis32yalnız şu zamanı kullanma olayını bana bıraksan, e herkesin zamanı kendine, öyle değil mi? Bu konu benim işime yarar yaramaz benim sorunum.CU_GS7Yooo..Yine uzun süre uzak kalıcan oyunlardan sonra yine oynanan oyunlar değişicek,sonra yine gelicen bu konuya bakıcan,yine yazıcan,yine oyunlar değişecek..Ama hiçbir zaman konudaki soruya cevap veremeyeceksin..yo zaman kaybı olmadı benim için, şahsen başkalarının hangi oyunları iyi bulduğunu öğrenip internetten ufak bir araştırma yapabilirim mesela, al sana bir kaynak işte. Demek ki neymiş, oyunlardan bu aralar uzak olsam da bu konu bana faydalı olabiliyormuş.elvis32bu aralar oyunlardan o kadar koptum ki, en iyi oyunu bırakın bu aralar hangi oyunlar çıkıyor, ya da çıkacak ondan bile bihaberim.O zaman yanlış başlığa bakıp zaman kaybetmişsin..
Bu kısır döngü böyle sürüp gider..Olan zamana olur sonuçta..Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006elvis32CU_GS7elvis32Yav konuya döndük make-believe abim sağolsun..yalnız şu zamanı kullanma olayını bana bıraksan, e herkesin zamanı kendine, öyle değil mi? Bu konu benim işime yarar yaramaz benim sorunum.CU_GS7Yooo..Yine uzun süre uzak kalıcan oyunlardan sonra yine oynanan oyunlar değişicek,sonra yine gelicen bu konuya bakıcan,yine yazıcan,yine oyunlar değişecek..Ama hiçbir zaman konudaki soruya cevap veremeyeceksin..yo zaman kaybı olmadı benim için, şahsen başkalarının hangi oyunları iyi bulduğunu öğrenip internetten ufak bir araştırma yapabilirim mesela, al sana bir kaynak işte. Demek ki neymiş, oyunlardan bu aralar uzak olsam da bu konu bana faydalı olabiliyormuş.elvis32bu aralar oyunlardan o kadar koptum ki, en iyi oyunu bırakın bu aralar hangi oyunlar çıkıyor, ya da çıkacak ondan bile bihaberim.O zaman yanlış başlığa bakıp zaman kaybetmişsin..
Bu kısır döngü böyle sürüp gider..Olan zamana olur sonuçta..
Yine bulup alttan devam ettiriyosun..
S.T.A.L.K.E.R bence FEAR kadar başarılı olacak bir oyun..Almaya değer gerçekten..Yarın bizim korsancıya bakıcam..Test Drive Unlimited da alıcam..Sistemim sadece açar ama merak ediyorum..Haaaaa bu arada.."Gaffur konusu"nda uzatıp uzatmama lüzumu da benim sorunum..Anladın sen hehe..
Sayemizde o konuya geç kalmış 1 kilit vuruldu..Yine de yaptığımız bir yerde kamu hizmeti yahu zuhahaha..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 22 Nisan 2007 22:21CU_GS7Yine de yaptığımız bir yerde kamu hizmeti yahu zuhahaha..tabii ya, ne demezsin.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006elvis32CU_GS7Yine de yaptığımız bir yerde kamu hizmeti yahu zuhahaha..tabii ya, ne demezsin.CU_GS7elvis32CU_GS7Yine de yaptığımız bir yerde kamu hizmeti yahu zuhahaha..tabii ya, ne demezsin.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006elvis32CU_GS7elvis32CU_GS7Yine de yaptığımız bir yerde kamu hizmeti yahu zuhahaha..tabii ya, ne demezsin.vistacıgorknfs carbonda fena değbence carbon serinin iyilerindendi, seriyi başından beri takip eden biri olarak buun rahatça söyleyebilirim.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006elvis32Bence serinin en iyisi Most Wanted..vistacıgorknfs carbonda fena değbence carbon serinin iyilerindendi, seriyi başından beri takip eden biri olarak buun rahatça söyleyebilirim.
Sonra da daha çok modifiye olanağı sunan Underground 2..
Carbon ayrıca kariyer modu çok kısaydı..Buna rağmen kendini tekrar eden yapısı ile bitirmiş olma için bitiriliyor gibiydi..Bu arada Carbon oynadıysan yine oyunları takip ediyorsun yav elvis..Çok eski sayılmaz Carbon..
CU_GS7elvis32e olsun o kadar izin ver de :)Bence serinin en iyisi Most Wanted..vistacıgorknfs carbonda fena değbence carbon serinin iyilerindendi, seriyi başından beri takip eden biri olarak buun rahatça söyleyebilirim.
Sonra da daha çok modifiye olanağı sunan Underground 2..
Carbon ayrıca kariyer modu çok kısaydı..Buna rağmen kendini tekrar eden yapısı ile bitirmiş olma için bitiriliyor gibiydi..Bu arada Carbon oynadıysan yine oyunları takip ediyorsun yav elvis..Çok eski sayılmaz Carbon..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0215 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007Beyler burda age of empires efsanesinden çok az bahsedilmesi olmamış sanki yaw. Söylemezsem çatlıcam. Coquerors bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunudur. Medieval 2 birincilik için çabalıyor fakat zor.Ah o eski günler, okuldan cafeye kaçıp age of oynamalar, sınıf turnuvaları, ve tabiki zone günleri.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0129 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007karayip korsanlarının oyunu geliyorrr geliyorrrr
sdrzmBeyler burda age of empires efsanesinden çok az bahsedilmesi olmamış sanki yaw. Söylemezsem çatlıcam. Coquerors bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunudur. Medieval 2 birincilik için çabalıyor fakat zor.Ah o eski günler, okuldan cafeye kaçıp age of oynamalar, sınıf turnuvaları, ve tabiki zone günleri.öyle ya, conqueror az mı oynadım zamanında, şimdi hatırladım sayende. Saatlerimi almıştır.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 63,430 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006sdrzmBeyler burda age of empires efsanesinden çok az bahsedilmesi olmamış sanki yaw. Söylemezsem çatlıcam. Coquerors bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunudur. Medieval 2 birincilik için çabalıyor fakat zor.Ah o eski günler, okuldan cafeye kaçıp age of oynamalar, sınıf turnuvaları, ve tabiki zone günleri.Age of 2yi zoneda bende cok oynadım.Bir de Rainbow Six Rogue Spear ey gidi gunler.56 k baglantı ileydi.OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0129 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007age of da çook süper bi yaa bu kadar da süper olunmaz
vistacıgorkage of da çook süper bi yaa bu kadar da süperbiz de ondan bahsediyoduk, gerçekten öyle. Şu an olsa bile oynarım belki, gerçi göz zevkimi bozar ama :)make-believeYa çocuklar, STALKER adlı şahane bir FPS'nin az önce ana sitesinden 'Screenshot'larına baktım. Oyun tam FEAR tarzı, muhteşem bişey. Acaba korsancılara gelmişmidir. İndirecem ama kotam doluyor.make stalker ı buldun mu. eğer bulamadıysan pm ile bildir. süper bir oyun.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0149 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 20061 en iyi strateji oynu: Company of Heroes
2 en iyi spor oyunu: Nba Street
3 en iyi aksion oyunu: God of War
4 en iyi FPS oyunu: Call of duty
5 en iyi smilasyon oyunu: Grand Turismo
6 en iyi yarış oyunu: BurnOut
Tüm zamanların en iyi oyunu: MinesweeperSon Düzenleme: jamezkane ~ 25 Nisan 2007 21:07