jamezkane1 en iyi strateji oynu: Company of Heroes
2 en iyi spor oyunu: Nba Street
3 en iyi aksion oyunu: God of War
4 en iyi FPS oyunu: Call of duty
5 en iyi smilasyon oyunu: Grand Turismo
6 en iyi yarış oyunu: BurnOut
Tüm zamanların en iyi oyunu:Return to Castle Wolfenstein
EN İYİ OYUN HANGİSİ
WarCrafT III>Frozen Throne Patch>Dota AllStar
Dneyin derim başkada bişi demem
god of war 2 oyununda ilerleyen varmı ?
alamadık oyunu daha.
köprüdemi kaldın kırık köprüde kaldıysan orda at kayaların altında sadece kanatları gözüküyor oyunda hata var orjinal sürümünü almalısın.
geçen günlerde C&C TİBERİUM WARS'ı aldım. Oyunu şu anda bırakamıyorum.Anında müptelası oldum. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Blueteardropköprüdemi kaldın kırık köprüde kaldıysan orda at kayaların altında sadece kanatları gözüküyor oyunda hata var orjinal sürümünü almalısın.yok oranın öncesinde kalmıştımda onu diyecektim ama geçtim dediğin yerdede alev gibi bişey açılıyo L3 VE R3 e basarak bütün parmakları kalkıyo kurtuluyo ayrıca oyunun sahtesinde hata yok
belki bendeki cd de hata vardı ondan olabilirdi yeni sürümünde hata giderilmiştir.
en iyi oyunlar half life ve diablo dur bence.Baba oyun bunlar baba
ahulanah en eski oyun değil en iyi oyunlar dostum.
herkes kendine göre en iyi oyunları yazıyor. eski veya yeni.
Silk Road Online oyun ve oldukçada iyi ücretsiz hemde
elvis32pes6 şu an için...Helal be..Dünyadaki PES6 online oyuncuları arasında ilk 100'deyim bu aralar,söylemesi ayıp..
CU_GS7sana da helal olsun o zaman; ben çok iyi değilim PES'de, ama güzel vakit geçiriyorum yani.elvis32pes6 şu an için...Helal be..Dünyadaki PES6 online oyuncuları arasında ilk 100'deyim bu aralar,söylemesi ayıp..
counter strike 1.5 en iyi oyun bence
silkroad,mario :),knight online ötekiler aklıma gelmiyor
yhdrknsilkroad,mario :),knight online ötekiler aklımamario hee :)) neredeyse 7-8 senedir oynamıyorum o zamanlar aterim vardı hep onu oynardım (başka oyun yoktu da )Son Düzenleme: mustafa-k ~ 30 Nisan 2007 17:37
en iyi strateji oynu
age of emiares 1: rise of rome : hiçbir oyun bu kadar sade ve guzel olmadı.
en iyi spor oyunu
pes 4 hiç bir oyun beni bu kadar ekrana kitlemdi.kolsuz oynanmıyor:)
en iyi aksion oyunu
wolfenstein kendi bilgisayarımda ilk oynadıgım oyun olmasından dolayı hala aklımdadır.
Hitman i unutmamak lazım tabi her insanın kendi kişiliğini yansıtabileceği bir oyun oyunun içinde isterseniz herkesi öldürerek isterseniz gizemli ve kimsenin ruhu duymadan cinayetleri işleyip çıkabilirsiniz. D:
Ben burda bahsedilen oyunların birçoğunu daha önce hiç duymadım bile. Ama artık oyun oynama zamanım da azaldı maalesef . Bu konun devam etmesine bu yüzden seviniyorum. Hepinize kocaman bi
Bu arada imza kısmına resim eklemeyi çözemedim (forum konusunun dışında ama) nasıl yapılacağını bi sefer anlatırsanız daha çok sevineceğim
Saygılar
Fetheden42Bu arada imza kısmına resim eklemeyi çözemedim (forum konusunun dışında ama) nasıl yapılacağını bi sefer anlatırsanız daha çok sevineceğim(IMG)resim linki(/IMG) şeklinde yazarsan resim eklenir.. Parantezler köşeli olacak tabi..[]
Saygı
empire earth2
PES6
max payne2
call of duty
nfsu 2 biras eski oyunblar ama benim pc bunları kaldırıyo napim :D
gide GTA var tabii