Arkadaşlar crysis,gta IV,fallout 3,assasian creed gibi oyunlar hangi programlarla yapılıyor??Ayrıca ben kendime ait online bir oyun yapmaya kalksam bana hangi programlar lazım olur???
En iyi oyun yapma programı !
Büyük firmalar Ea sports gibi firmalar kendi programlarını kullanıyorlar.Ve bu tek bi programlada olmaz.Oyunlar yapılırken yapan kişiler gruba ayrılır bir grup oyunun grafiklerini görsselliğini diğer grup ise kodlar kısmını yapar yani bu gibi oyunlar yapmak tek kişi işi değil ayrıca yapacak kişilerinde kendini bayağı geliştirmesi gerek.
Crysis için crytek firması kendi motoru olan cry engine motorunu kullanır genelde her oyun firması kendi motorunu kullanır ama sen onlarla yarışma ve şimdilik 3D Game studio ile başlayabilirsin
Heyer bu oyunları yapmak istiyorsan benim gibi pc uzmanına ihtiyacın var ben seni eyitirim
[email]Shadowrun_berkan@hotmail.com[/email]
bunu msn ne ekle seni eğitip gerekli progamları sana vericem site açıcam ama Bu oyunların benzerini
kesinlikle yapamasın! Ama senin elinde heyer yapçaksan Benim eskiden yaptığım gibi küçük oyunlarla başlaman lazım Ve ne olursa olsun sakın gerçek ismini verme
indirmen gereken program Game Maker 6.1 sonra seni FPS cenarötör le eğiticem
sonra ise Unitiy 3dsonrada kendi programını yazacaksın programını yazmak için ise ilk önce samp de kendine server aç pawno kodlamayı öğren sonra ise C++ felan öğreticem
Bu programlarla para kazandıktan sonra sana .com açaz he olurda program yazmakla uğraşmam diyorsan satın alacaz ve çok güçlü siztem kurcaz sonrada yoluna devam edip oyunlar yapçaksın
email i eklemiceksen game makeri unitiyi FPS yi indirim ne kadar zor olduğunu öğrene bilirsin ama eklersen işin kolaylaşır benden sölemesi :D şanslısın oyun yapan birini buldın :)
Bende tek başıma çalışırdım şimdi ise Grafikçi, Editleyici, Arka pilancı, Montajcı ,Düzenliyici, Vidocu
Efektçi, Modelsçi, Görevci, Reklamcı Çok güzel bi oyun yapmak istiyorsan kendine adam bul benim gibi
benden sölemesi maaş vermesen güzel çalışmazlar :D oyun yapmanın kazançlarıda vardır tam olarak
neden yapmak istediğini öğrene bilirmiyim ?