Kendi yazdıgım hangisi black opsu diyosan ben beğenmiyorum şahsen ama bu oyunu kötü yapmaz ben sevmedim sen bi oyuna hayransındır oda bu oyunu dünyanın en iyi oyunu yapmaz en cok satılan veya indirilen oyun olur sen iyi oyun olmaz diyo milet diyosun :D öle bi oyun yok her oyunun iyi kötü yanı var mesela bf 3 mp grafikleri cok iyi bi oyun ama oynanabilirlik iyi degil bana göre dünyanın en iyi oyunu olamaz neyse sen anlamıcan ne desem galiba bütün dünyaya sormuslar hangi oyun iyi diye bi sonuc cıkmıs sanki dünyanın en iyi oyunu yoktur beğeni kisiden kisiye degişir mesela arkadas diyo crysis 2 ona göre en iyi o ama genelde 1 numara yapmaz onu deneye calısıyorum kapişş ? :) .Aynen ben en sevdiğim dicektim :))) evet kişiden kişiye değişr..
En iyi oyun????
- 1
- 2
Sanırım COD ve MW2 gibi oyunlarda top detayı diye birşeyden bahsedilemez. ya da futbolcunun hareketlerinden. Arkadaşlar, tamam konu güzel fakat bu kategori kategori ayrılıp değerlendirilmesi gereken bir anket olması gerekmez miydi ? Başka ülke forumlarında böyle bir anken var mıdır acaba ? Varsa bir zahmet bana özelden gönderiniz adresi. Ben bilmiyorum öğreneyim en azından. Bu arada, dünyada en iyi oyun hayattır. ctrl+s yoktur maalesef ya da load last checkpoint gibi menüden buna gidemezsiniz. Ama en iyi seri istiyorsanız ( Resident Evil 5 hariç ) Resident Evil serisi diyebilirim konu bakımından. Aykırılık ya da argo vari oyun tutumu istiyorsanız Duke Nukem Forever. Bakın farklı kategoriler değil mi ?
mounth and blade çok güzel fire and sworda versiyonunda silahlarda var
orta çağlarda bir savaşçısınız ordu kurabiliyorsunuz evlenebiliyorsunuz(kızı kaçırabilirsinizde)
devlet kurablrsiniz çok güzel bşe oynayanlar mesaj atarsa gelişmelerine yardım edeblrm güzel bir hile bliyorum
- 1
- 2