Dünyada efektler müzikler konu etc... bakımından en iyi oyun hangisidir?
En iyi oyun????
- 1
- 2
dünyanın en iyi oyunu diye bişey yok bence kimisinde grafik iyi oluyo konu zayıf veya tam tersi birinin grafikler hosuna gider mesela baska birinin gitmez bu listede dünyanın en iyi oyunu diyebilcegim bi oyun yok .
The SETTLERS. Rise of an empire
Devil May Cry 4'ü neden yazmadın? DMC4 bu oyunların hepsini geride bırakır nitelikte !
en iyi oyun die bişi yok yav yok ! :buna kısmen katılıyorum ama tam olarak bir numaralı oyunun hangisi olduğunu bulamasakta, dünyanın en iyi grafik etkisi sağlayan oyunlarının bir birleri ile kıyaslamasını yapmak iyi fikir.. bu sayede bilinmeyen oyunların ortaya çıkmasını veya adının duyulmasınıda sağlamış oluruz.. ki en iyi reklam, oyunu oynayan kişini övgüsüdür, firmalar milyonlarca dolar harcasalarda, bizim kadar iyi reklam yapamazlar, bu da olayın ayrı bir boyutu ;)
Bence blac opsun bu listede olmaması lazım optimize özürlü bi oyun vede kötü idi tekrarlıyım gene bencede dünyanın en iyi oyunu yok ama iyi oyunlar var. yamyam abi bi kere baksa bişey de ya setlers setlers :D:D:D sırf o 50 metre lan kablosuna giden para yüzünden setlers diyon gibi geliyo :D:D.
Battlefield 3 Şuan En Güncel Ve En İyi Grafiklere Sahip Bence. En İyi Oyun Diye Bir Şey Yok :D Bütün Oyunların Bir Güzel Noktası Vardır?
Beat Hazard beni bile sardı (:Gerçekten basit olsa bile grafikler çok hoşuma gitti.
http://www.youtube.com/watch?v=dkNkMhFDv64
(Oynayış açısında basit)
DMC4'ü şiddetle tavsiye ederim. Oynayın ve farkı görün. Açık ara 1 numara ..
Oyuncular ikiye ayrılır.
1 Settlers bilenler.
2 Settlers bilmeyenler.
ahah :D abi setlers 5 in kitabını yazdım :D cok iyi oyundu gercekten 2 cd halinde var bende şehir gelişimi cok iyi cok kapmsamlıydı en cok şey güzeldi bi makina yapıp donmus gölün buzunu cözüyodun düsman saldıramıyodu :D iyi oyun 7 si felan var ama oynamadım.
ahah :D abi setlers 5 in kitabını yazdım :D cok iyi oyundu gercekten 2 cd halinde var bende şehir gelişimi cok iyi cok kapmsamlıydı en cok şey güzeldi bi makina yapıp donmus gölün buzunu cözüyodun düsman saldıramıyodu :D iyi oyun 7 si felan var ama oynamadım.Bende seri halinde var. Hepisi de orijinal.
tmm da nie dalga geçiyon ki anlayan anlar
Şu yorum yapanlarda iyi oyun diye bir şey olmaz yazmışlar tamam kötü oyun yazsam o yorum yapanlar yazarlar sevmediği oyunları ama burda bir mantık hatası yokmu nasıl iyi diye bir şey yok derken kötü bir şey oluyor eğer kötü varsa zıttıda olmazsı lazım manığımıza göre, fakat işte boşa konuşan insanlar görüyoruz.Mantıksızlar...
Milletin mantığına laf etmeden önce daha iyi okusan olmazmı ? iyi oyun diye bişey yok diyenmi var dünyanın en iyi oyunu diye bişey yok bi oyunun kötü tarafı var iyi tarafı var bi oyun ben beğenirim sen beğenmessin yani dünyanın en iyi oyunu diye bişey yok var diyosan kendi mantığını gözden gecir.
en iyi oyun diye bişey yok kendi dalında en iyi oyun var :D
Kendi yazdıgım hangisi black opsu diyosan ben beğenmiyorum şahsen ama bu oyunu kötü yapmaz ben sevmedim sen bi oyuna hayransındır oda bu oyunu dünyanın en iyi oyunu yapmaz en cok satılan veya indirilen oyun olur sen iyi oyun olmaz diyo milet diyosun :D öle bi oyun yok her oyunun iyi kötü yanı var mesela bf 3 mp grafikleri cok iyi bi oyun ama oynanabilirlik iyi degil bana göre dünyanın en iyi oyunu olamaz neyse sen anlamıcan ne desem galiba bütün dünyaya sormuslar hangi oyun iyi diye bi sonuc cıkmıs sanki dünyanın en iyi oyunu yoktur beğeni kisiden kisiye degişir mesela arkadas diyo crysis 2 ona göre en iyi o ama genelde 1 numara yapmaz onu deneye calısıyorum kapişş ? :) .
- 1
- 2