Sizce en iyi oyun hangisi?
En İyi Oyun?
Bence en iyi oyun diye bişey yok her oyunun iyi veya kötü yanları var birde oyunları türüne göre değerlendirmek gerek.
skyrim oblivion witcher üstte yazan oyunları öyle bir ezerki aklınız almaz.
Bazı Indie oyunlar var ki milyon dolarlık oyunlardan çok daha zevklidir, aranızda Steam'de takılan pek yok sanırım ki hiç Indie oyunlardan konuşan yok.
Geçen gün Call of duty Black ops aldım 79 TL ye. Cd'yi taktım içinde oyun moyun yok (dermişiim) :D Steam vardı içinde onu kurdum. Oyunu internetten kurdu ya :D Ben sadece serial girdim o kadar. İlk defa steam den oyun kurdum :D Hayır benim anlamadığım nokta şu. Dvd nin içinde niye oyun yok? Ben steam kodu satın aldım demek ki.. (Burdan şu anlam çıkıyor steam ın ne olduğunu daha önce bilmiyordum yeni öğrendim) Yalnız şunu da eklemek istiyorum. Orjinal oyun ile netten indirilen oyunların araasında dağlar kadar fark var. Bundan sonra sadece orjinal oyun alacağım. krekti falandı hiçbir derdi yok. Tak dvd yi, üye ol bitti bu kadar. İster online ister offline takıl.
Geçen gün Call of duty Black ops aldım 79 TL ye. Cd'yi taktım içinde oyun moyun yok (dermişiim) :D Steam vardı içinde onu kurdum. Oyunu internetten kurdu ya :D Ben sadece serial girdim o kadar. İlk defa steam den oyun kurdum :D Hayır benim anlamadığım nokta şu. Dvd nin içinde niye oyun yok? Ben steam kodu satın aldım demek ki.. (Burdan şu anlam çıkıyor steam ın ne olduğunu daha önce bilmiyordum yeni öğrendim) Yalnız şunu da eklemek istiyorum. Orjinal oyun ile netten indirilen oyunların araasında dağlar kadar fark var. Bundan sonra sadece orjinal oyun alacağım. krekti falandı hiçbir derdi yok. Tak dvd yi, üye ol bitti bu kadar. İster online ister offline takıl.Oyunu DVD'den kuruyor, Steam'e aktardığı için öyle gözüküyor sadece. DiRT Showdown ve FM 2013'te aynı sistemle kuruluyor.