arkadaşlar sizce en iyi paylaşım programı hangisi bu konuda link werebilirmiyiz ???? yanıtlarınızı bekliyorum
en iyi paylaşım programı hangisi??????!!**
- 1
- 2
1. önerim ve tercihim ITorrent 1.6 hem sistem kaynaklarını az kullanıyor. ben kullanıyorum güzel. bitcomet var arada bir kullandığım. ama bitcomette reseed yaparken problem çıkarıyor.
LİMEWİRE tek geçerim.
herşeyi indirirsin.
Walla benim fikrimi sorarsan hiçbirini kullanma derim ama illaki bitane olsun diyiyorsan TORRENTE'n vazgeçme.. İyi günler..
Arkadaşım ne paylaşacagına baglı.Film ise Emule.Müzik ise Bearshare-limewire,büyük boyutlu oyun ise bitcomet.
teşekkürler bencede en iyileri torrent
download linki wermek serbest mi programların
serbestse paylaşım programlarının linkini werebilirim
paylaşım programları çokk yavaşş ****** yıldızlı hangisi???
vistacıgorkdownload linki wermek serbest mi programlarınyasak değil, ama isim verebilirsin, yeterli olur, zira google'a bakmak yeterli artık.
serbestse paylaşım programlarının linkini
ben lime wire den şikayetçiyim dostum. kullanmadım ama ares'i tercih ederim.
Bencede liwemire ama problemli dosyalarda açılıyo malesef
limewire kullanıyorum sorun yaşamadım.
albümler çıkmadan 2 gün önce elimde.
bende limewire kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım kullanmanızı öneririm
arkadaşlar limewire bazen indirmiyo falan ii değil emule dada herşey bulunamıyoo ?? en iyi torrent galibaa
Bence ne ekersen onu bicersin paylasımda
Bana gore en iyisi Dc++ paylastığın seye gore dosya bulursun.Yanı cok sey paylas cok sey bul.
ipden ipye baglantı yapabilecegim kullanıcı arayüzü basit ve sade olan ve baglantı kesilse de yüklemeye kaldığım yerden devam edebilecegim bi yazılım arıyorum. yani msnmssnger kadar basit olmalı sadece pcden pcye dosya aktarmak istiyorum ek fonksiyonlarla bogusmadan. Boyle bir yazılım bilen var mı?
ya bişey sorucam garip gelebilir ama acaba limewireden yada torrent programlarından dosya indirmek korsan kullanım oluo mu?
yükledigin içeriğin lisansına göre değişir. Dağıtılması ve kullanılması serbest olan içeriği yüklemen ve kullanman korsan kullanım değildir.
açıklayıcı bulmadıysan daha net sormalısın yüklediğin içerikle ilgili bilgi vermelisin.
Yani önemli olan ne yüklediğin ve nasıl kullandığındır. Nasıl yüklediğinin-paylaşım programı,web sitesi vs- önemi yok
Merhaba
Ben şimdiye kadar eMule,Flashget,Limewire vb. birçok paylaşım programı kullandım.Şimdi ise Ares 2.0.8 kullanıcısıyım ve Ares i çok sevdim.Arayüzü,hızı vb. birçok özelliği çok güzel.Ares 2.0.8 kullanmanızı öneririm.
Ares 2.0.8 Görüntü:
- 1
- 2