Sistem :
Genel :
İşletim Sistemi: Windows 7 Professional 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
Dil: Turkish (Regional Setting: Turkish)
İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Bellek: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran Kartı :
Nvidia GeForce 95000 GT
Yaklaşık Top Bellek : 1905 MB
Geçerli Görüntü Modu : 1440x900 (32bit-75Hz)
DirectDraw Hızlandırması : Açık
Drect3d Hızlandırması : Açık
AGP Doku Hızlandırması : Açık
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi Sorun Şu : Ben Yeni Battlefield 3 Aldım ve Kasmadan Oynayamıyorum Bu Sistemle.
1070 x 720 'nin Altında Oyunuda Oynamak İstemiyorum....Bunu Altında Görüntü Berbar.
Bu Ayarlarla Oyniyinca ve PC'deki Bütün Prog. Kapatınca Çok Az Bir Kasma Meydana Gelyior...
Çatışmalarda Fln Saniyeden Az Bir Lag[Gecikme] Meydan Geliyor ve Ben İnce Detay Hastasıyım :)
Çok Takıyorum.
Sorunh Şu Ben Bu Sistemde Ne Değişiklik Yaparsam Rahat Bir Şekilde Oyniyabilirim Oyunumu...
Aslında Bilgisayar Parçaları Uzmanlık Alanım Değil Ama Her Parça Bir Birine Uymayacağını Biliyorum.
Bu yüzden Bunlara Uygun Daha İyi Parçaları Arıyorum.
Hedefim : En İyi PerFormansı Almak !
Sizden Yardım Bekliyorum...
Yeni Bir Ekran Kartı İçin : 250 - 350 TL Arası Bir Bütçe Ayırabilirim.
İşlemci ve Soğutma İçinde 350 -400 TL Arası Bir Bütçe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DipNot : Konuyu Nere Açacağımı Tam Olarak Bilemedim Yanlış Yere Açmış isem Şimdiden Özür Diliyorum.
DipNot 2: Konuyu Buraya Açma Sebebim Büyük Bir İhtimalle Ekran Kartını Değiştirince Oyun Performansımın Artıcağını Düşümmen.
Şimdiden Teşekkürler....