arkadaslar benim dijital makine ile cektigim resimlerde gözlerde kırmızılık oluo onları en iyi bi şekilde giderebilecek program arıyorum internetten download edebileceyim bi program arıyorum freeware tabiki
link veriniz!!
en iyi photoshop programı hangisi??
Bencede ama alternatif arıyosan picasa dene derim..
"photoshop cs2"
ama Adobe Illustrator da tek kelimeyle muhteşem..
kafayimi yediniz ya, ne illustratoru. Arkadasin dedigi gibi picasa harika bi program. En can alici ozellileri bi programda toplamislar.
CleanSkinFX
Kırmızı gözleri silmek icin.İnndir.com adresinden cekebilirsin.
onu microsoft office picture manager dan da yapabilrisin(snde varmı bilmem.bnm pc geldii zmn vardı)ben hep onu kullanıyorum gözler için.ama photoshop favori
lazrailefsanesiCleanSkinFXbence de amacin sadece kirmizi gozleri yok etmekse boyle bi program senin icin daha kullanisli olur.. photoshopta bunu yapman icin photoshopu "biraz"dan biraz daha fazla biliyo olman lazim cunku :)
Kırmızı gözleri silmek icin.İnndir.com adresinden cekebilirsin.
KATILIYORUM AMA PHOTOSHOP BENCE EN İYİSİ :d BENCE BİRAZ SIK DİŞİNİ PHOTOSHOPU ÖĞREN İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAP
simdik en iyi program bence ACDSee 10 Photo Manager çok güzel bi program ,yalnız dili ingilizce denemek te fayda var
sade kırmızı gozu silmek veya resimlerde ufak tefek deisiklik yapcaksan arkadasların onerdigi alternatifler sana yeterde artar bile. tabiki Photoshop en iyisi(hele en son cıkan CS3 muhteşem bisi), ama boyle basit isler icin agır kacar, eger profesyonel olarak ugrascaksan veya cok cesitli ve detaylı calısmalar yapcaksan Photoshop kullan derim ben......