Arkadaşlar ddr 2 2 gb ram alıcam en iyisi hangisi acaba fiyatı nekadar bilgilendirirmisiniz...
En iyi ram markası hangisi(ddr2)
Direct olarak en iyi dersek bence EN iyisi Corsair Serisidir.
Fakat Burada Önemli olan Anakartınıza en uygun Ram i tespit edip, Fİyat /performans olarak en iyi olanını almaktır.
(Anakartın uyumluluk listesini mutlaka inceleyi.(QVL)
Bence OCZ 1066 Mhzlik ramlerden birini alabilirsin..CL5 olmasına dikkat et bence ;)
en iyi ram benim bildiğim dünya piyasalarında ozc dir ve sonrasındada süper talent gelir ama türkiye yok ozc nin ramlerini gönül rahatlığıylan alabilirsin ozc mesela p35 anakartlar için daha iyi uyumlu ramler ürettiğini hatırlıyorum sen anladığım kadarıyla pc işlerinde yenisin ve overclockda deneyimsizzin bence kinkstonun normal ramleriucuz ramleri sana fazlasıyla yeter zaten ramlerde kalite demek az voltajlan yüksek mhz değerlerine ulaşabilmekdir. lakin bazı ramler var pqo adı neyse artık gerçek değerlerini göstermeyebilirler sen 800 mhz lik alırsın çıkar biosda 667 gözükür.
anakart yazarsan yardımcı oluruz DDR2 demişsin 1066MHz olanından OCZ AL
Ramde Kalite stablite ve performans istiyorsan corsaie al keyfine bak
ya arkadaşlar bşi sorcam bu anakartın hangi ram i desteklediğine nerden bakılıyor_?
bek bılen olmaz ama ddr2 de, tescıllı dunyanın en hızlı rami cellshock 'tur. extreme system ürünü..google'dan arastırıp bakabılırsın..(4-4-4-12)
OCZ REAPER SERİSİ DDR2 1066MHz
Dünyanın en iyi Ram üreticisi CORSAİR seçilmişti
bende ram almayı düşünüyorum ddr2 anakartım asus P5kpl-am yardımcı olabilirmisiniz
en iyi ram elixir ama bulursan zor bulunuyo casper neo serisinde kullanılıyo
ıntel core 2 duo Q6666 işlemcim bu en iyi ram uyumlu hangisi olabilir