Sizce akılda kalabilecek ve en az karakterle en güçlü şifre nasıl olmalıdır.
EN iYi şifre (Yarışma)
- 1
- 2
Dz19751,,**.. Böyle bişey olabilir kimsenin aklına gelmez :)
en iyi şifre = benimşifrem : )
Yarışmamızın konusu en az karakterle en güçlü şifre oluşturmak ve akılda kalıcı bir dizilim olmalıdır.
d+e+t+r+o+i+d-3-5@2012*
yada
a1a2s1s2a1a3s1s3
yada
asd123*dsa321yamyam*1453
ben olsam atıyorum kendi doğum tarihimin son rakamı ve sevdiğim başka bir insanın doğum tarihinin son 2 rakamı ben öyle yapıyorum şahsen ama beni gasp etmeye değmez arkadaşlar para filan bulamassınız bende çünğü yoğğ
Benim önerim ise şöyle
1*2#3Di.
Açıklaması şöyle.
1 çarpı 2 eşit değildir 3 di nokta
Toplam 8 karakter olan bu şifreyi hatırlaması kolay olduğu halde oldukça güçlü bir yapısı vardır. Keyloggerlerin yanılgı payı ise yüksektir.
Tabiiki kombinasyon her türlü değiştirilebilir.
Amaç az karakterle yüksek güvenlikli şifreler oluşturabilmektir.
İsteyen arkadaşlar bu şifrenin güvenlik seviyelerini test edebilirler.
En sağlam ve akılda kalacak şifre arabanız varsa eğer onun şase veya motor nosudur :D
msn ve diğer siitelerdeki hesap şifrelerim... Aracımın şase nosu (Şifre olarak kullanıyorum) 29*********** motor nosu 11************** (şifre olarak kullanıyorum)
genel olarak insan şifresinde aynı rakamı tekrarlamaz bende bundan faydalanıyorum :)Ben ise özel karakterlerde asteriks işaretinden faydalanırım. Keyloggerlerin kafasını karıştırır
Görünemeyen şifreler asteriks olarak görüntülenir. Ama gerçekte asteriks olunca yanılgı payı yüksek olur.
Ben ise özel karakterlerde asteriks işaretinden faydalanırım. Keyloggerlerin kafasını karıştırırkeylogger sonucta klavye basılması ve ekrangörüntüsü alır :D oyüzden asteriks dediğiniz gibi mantıklı ama kelogerdan loggera değişir programlama diline göre :d en iyi si ekran klavyesi :D:D
Görünemeyen şifreler asteriks olarak görüntülenir. Ama gerçekte asteriks olunca yanılgı payı yüksek olur.
!-;<+;!
- küçüktür + dan:)
G0K53L6Saltmış7.
Bence baya kalıcı ve güvenli :D
Arkadaş windows 8 i türkçeleştirdim tam fotosunu çekip yayınlıcam herşey türkçe ekran simsiyah oldu.Görüntü var altta ama immersive background diye bir yazılım windows masaüstünü kitliyor sim siyah ekran çıkartıyor.Herşey türkçe oldu.Ama fotograf çekemedim.
Kısayol giriyorum program yazıları görünüyor o immersive denen it yazılım ekranı kapatıyor.Şu internet kafe programları gibi.
Tam istedegim gibi xp gibi oldu son güncellemelerde.Parçacık şuan düzgün çalışıyor.Hatasız ve bagımsız.
Ha ayrıca ben artık şifre yazmıyorum.Makineye ilk google chrome yi kuruyorum.Sonra google de oturum aç diyor tüm şifreler ve tüm önceden yaptıgım değişiklikler geri geliyor.
- 1
- 2