en iyi star wars oyunu

mertowww34
25-06-2010, 13:03   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

arkadaşlar en beğendiğiniz star wars oyunu hangisi? bu aralar star warsa merak saldım da

-MHG-
25-06-2010, 14:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

Star Wars:Force Unleashed var,serinin en yenisi sanırım.Ayrıca Force Unleashed 2 de 29 Ekim'de çıkacakmış.

dextercan
25-06-2010, 16:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj

Star Wars:Force Unleashed ohhho önce bu oyun mu yazılır.SW serisine yazık etmişsin:)
Elbette KOTOR I-II

Mairo
25-06-2010, 22:55   |  #4  
Mairo avatarı
Yıllanmış Üye
131 mesaj

Sana önerebileceğim Star Wars oyunları şöyle.
(Senin için fikir olması bakımından notları Metacritics'ten aldım.)

(Oyunun Türü) Oyunun İsmi ---> Oyunun Notu

(RPG) Star Wars: Knights of the Old Republic ---------> 93
(FPS) Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II -----------> 91
(TPS) Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast ----------> 89
(Arcade) Lego Star Wars II: The Original Trilogy -----> 86
(RPG) Star Wars: Knights of the Old Republic  II ------> 85
(TPS) Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy -----------> 81
(Strateji) Star Wars: Empire at War -------------------> 79
(FPS) Star Wars: Republic Commando -----------------> 78
(TPS) Star Wars: Battlefront II   ------------------------> 78
(Arcade) Lego Star Wars --------------------------------> 77
(TPS) Star Wars: Battlefront ----------------------------> 76

Hepsi Star Wars serisine yakışır oyunlar. Ama ne yazıkki Star Wars: Force Unleashed bu listede olmayı hakketmeyen oyunlardan biri. Umarım 2. oyun daha güzel olur.

Son Düzenleme: Mairo ~ 25 Haziran 2010 22:56
beckahma
25-06-2010, 23:01   |  #5  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj

KOTOR birinci olmuş. Çoğunluk zaten KOTOR'un en iyi olduğunu kabul ediyor. Bence Jedi Academy'de alabilirsin. Lego Star Wars Saga ise zevkli görünüyor.

mertowww34
26-06-2010, 20:44   |  #6  
OP Üye
86 mesaj

çok teşekkür ederm arkadaşlar KOTOR u deniyecem

furkankobek
27-06-2010, 12:43   |  #7  
Taze Üye
10 mesaj

konu olarak tabii k.o.t.o.r knight of the old republic ama oyun olarak force unleashed kadlırırsa pc'in

Thrash
23-08-2010, 19:37   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

ben 6 yaşmdan beri star wars izliorm ve bir sürü oyununu oynadım (16 yaşndym şu anda) o yüzden sana ben den sölmsi hangi oyun neden sorsu ve niçin oynamalıyım .. OKU
-Star wars Kotor serisi için iyi bir ingilizcen olması gerekiyor aksi taktrde oynaman pek mümkün değil ama güzel oyun .
-Jedi academy ve jedi outcast  sana tercihlerimden bir tanesi bence onları oyna onlar çok zevkli.
-Battlefront serisi ni ben seviyorum  ama alcaksan önce battlefront 2 yi oyna sonra 1 i oyna çünkü malum star wars demek ışın kılcı demek o yüzden ilk 2 yi oyna sonra o sana biraz kötü gelmeye başldıında 1 i oyna ve gerçek battlefront u GÖR. 2 ye göre daha iyi bir ortamı var 2 de sadece jedi var ama onlarda hiç bişeyer yaramıyo malesef 1 daha güzel
-Lego Star wars serisi güzeldir 2 dha kötü bence 1 i oyna  o daha zevkli görevleri ve daha aktif 2 sıkıcı
-empire at war pek iyi deil hele ki ek paketi republic commando fena deil  ama bir kılınç hayranysn yanndan bile geçme :D
-Gel geleli dier oyunlarına Star Wras The Force Unleashed  KESİNLİKLE OYNA tek kötü yanı fazla kılıç kombosu olmaması daha çok force var ama emin ol çok beğenirsin sonra Star wars edisope 3 o da çok güzel ama filminin iyi bir hayranı olman gerekiyo o da force unleashed in tam tersi kılıç var force yok :D
sonra PSP de bu battlefront un başka ounlarıda var olar da güzeldir (elite squadron) bi tane daha olcak ama onu oynayamadım sonra pit droids  var onu geç gungan lı bi tane var onu da geç bu arada force unleashed PC XBOX 360 ve PS3 te çok güzel PSP ve PS2 de pek iyi sayılmaz :)) başka birşey soracaksan sor kardeşm ( SLAAAAYYYEEERR )