selam herkese bi strateji oyunu önerisi olan varsa yazsın lütfen yalnız age of lardan olmasın bitirdim onların çoğunu
en iyi strateji oyunu
- 1
- 2
strateji:Warriors Kings Baatles
Sıra tabanlı strateji:Silent Storm
lord of the rings BFME'2.rise of the witch king
eğer oynamadıysan oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
Yüzüklerin Efendisini seviyorum...
Medieval 2 Total War gibi strateji görmedim.
Yüzüklerin Efendisi Age Of gibi biraz daha değişiği.
Generals Zero Hour'u bende alcam sağolun tavsiye için.
ben de sana cossack i tavsiye edeyim
Medieval strateji ötesi birşey, Supreme Commander de güzel bir oyun. Dikkat ettimde bu oyunu kimse yazmamış
Company Of Heroes tanklı, bombalı harika bir strateji.
1. Company Of Heroes
2. generals serisi
3. face of war
starcraft,totalwar,Cossacks,Red Alert.
yüzüklerin efendisi. BFME 2...
yükleyici'yi destekleyenlerdenim :), eski birşey de olsa belki mazide uğraşmışlığımdan çekici geliyor olsa gerek, cossacks.
Generals serisi
Joint Task Force
Age of empires II
Fantastik:BFME 1 2 Tarih:Medival Total War 1 2 Teknolojik Command & Conquer Serisi Age of Empires 2 Conquer ve 3 de güzel tabi..
"COMMANDOS 1-2-3-4" SERİLERİNİ TEK GEÇERİM
Hepsini geç neredeyse her birini ayrı ayrı oynadım ama bir oyun var ki daha yeni çıktı supreme commander 2 çok sağlam doğru düzgün dikkatini verip kurcaladınmı o kadar detaylı ve süper bir oyun ki. Hele beraber oynayacak 3-4 arkadaşın varsa tüm stratejilere basar bile diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim oyunu.
Starcraft'ı tek geçerim. Zamanın en iyi strateji oyunlarından biri. Ayrıca Düşük sistem gereksinimlerine sahip.
Yakın zamanda Starcraft 2 çıkacak. Buradan takip edebilirsin. www.starcraft2.com
Bunun dışında Age of empires 2 ve LOTR Battle For Middle Earth 2 'yi de tavsiye ederim.
- 1
- 2