Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle kullandığım mühimmatları anlatayım :) kasa üzerine 6 tane fan var hava sirkülasyonuda gayet iyi ön ( 1 fan 120 mm ) yan ( 2 fan 140 mm ) havayı içeri çekiyor. Üst ( 2 fan 140 mm ) ve arka ( 1 fan 120 mm ) dışarı egsoz görevi görüyor. Kasada bulunan fanların hepsi Cooler Master mavi led 140 mm ve 120 mm fanları.İşleci fanı aşağıdaki resimde görülmekte.
Bunlara rağmen gürültü olmuyor değil. Gürültüyüde geçtim bu yaz günü pc yük altında yanında oturmak cesaret istiyor. Haşlanmış tavuğa dönüyorum. ısınıyor. Ekran kartının egsozu ve kasadan egsoz fanlarından gelen sıcaklık hamama gitmiş kadar yapıyor benı :)
Neyse sadece geleyim ben iyi bir su soğutma yapmak istiyorum araştırma yaptım Thermaltake Bigwater 735 ve 745 serilerini gördüm ama kullananlar memnun değillermiş çünkü pompa yetersiz kalıyormuş. Sadece işlemci soğutmak istersek pompa yetiyor ama anakart işlemci ekran kartı vs soğutmak istersekte pompa yeterli kalmıyormuş. İyi bir su soğutma sistemini nasıl ve nerden bulabilirim. Yardım ediniz lütfen
En iyi su soğutma sistemi hakkında yardım lütfen..
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj