arkadaslar K-Lite Codec Pack programının en iyi sürümü hangisi bende 4.7.0f var mp4 filmlerde sürekli takılma yapıyor görüntü bir garip oluyor anlıyacagınız izlenmiyor baska bir programla actıdımda böyle birşey olmuyor vista 32 bit işletim sistemi kullanıyorum xp li baska bir bilgisayarda yapmıyor denedim bunun bir çözümü varmıdır başka bir sürüm yuklesem düzelirmi?
en iyi sürümü hangisi
Son ve full olan sürümü yükleyin. Son sürüm hemen her zaman en iyi sürümdür. Beta vesaire olmadıktan sonra.
en iyisi ihtiyacınız olan codecleri teker teker kurmak.
da bulabilirsiniz.
edit: bunun için en iyi çözüm coreavc
e-eyupen iyisi ihtiyacınız olan codecleri teker teker kurmak.coreavc sitesindeki programın adı nedir tam olarak? bu sadece codec mi yüklüyor yoksa yanında playerda yukluyormu
da bulabilirsiniz.
edit: bunun için en iyi çözüm coreavc
sadece codec. player için KMPlayer öneriyorum. program deneme sürümü. gereğini yaparsın sanırım.
edit: bazı programlar kendi dahili codecleriyle oynatmaya çalışır (ör: vlc) codeci kurduktan sonra bunu unutma..
yukledim deneme sürümünü 1 mb bir dosya ama gene değişmedi
4.7.5 i yükleyince sorun düzeldi fakat öbüründe altyazılar daha büyüktü daha canlıydı şimdi alt yazılar küçüldü gene iyi cok küçük değil alt yazıyı büyültebilirmiyiz ayarladan yaptım olmadı yardımlarınız için teşekkürler
media player clasic yardımlarınız için teşekkürler sorunu hallettim
tavsiye: K-Lite Codec Pack programının 4.7.0f sürümünü yüklemeyin sorunlu bir sürüm galiba
K-Lite Codec Pack 4.5.3 (Full) En iyi Sürümüdür.
bektashK-Lite Codec Pack 4.5.3 (Full) En iyi Sürümüdür.Herzaman enson sürüm en iyisidir. Yeni codecler ve içinde bulunan codeclerin güncel versionu için en son version şart. Zaten istemediğiniz codecleri kurmayabiliyorsunuzbirde mp4 lerde problem veriyorsa tekrar kurup. Kurulurken mpeg4 dosya formatının çözücüsünü değiştirin. K-lite sürekli farklıbir çözücüyü aktif ediyor. Benim önerim fddshow çözücüsünü kullanmanız.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (78632) ~ 05 Nisan 2009 22:21