www.torrentz.com en iyisi başka tanımam.....
EN İYİ TORRENT SİTESİ
arkadaşlar mailimi hacklediler giremiyorum pegasus1987@hotmail.com göremiyorum mailleri davetiyeyollarsanız super_nova_1987@hotmail.com a gönderirmisiniz
Merhaba Arkadaşlar;
depodepo.fr davetiyesi gönderen arkadaşa şimdiden
Teşekkürler.
Saygılar;
Arkadaşlar torrent-damage ve torrentleech davetiyeleri mevcutsa alabilirmiyim ayriyeten depodepo için davetiyem var isteyen pm den ulaşabilir.
arkadaşlar mümkünse nolur çok lazım torrentleech davetiyesi yollarmısınız varsa
adresim antuan_murat@hotmail.com
Beyler torrentleech veya revott davetiyesi yollarsanız 40 yıl köleniz olurum lütfen çok ihtiyacım var..
arkadaşlar, bana turktorent.biz, mininova, torrentleech veya diğer sitelerden davetiye gönderirmisiniz, teşekkürler.
depodepo üyelikleri açmış arkadaşlar bayram boyunca üye olabilirsiniz
www.bizimonline.biz en son ve en yeni torrentleri programlari yeni surumleri ile birlikte veriyor.
uyelik gerektirmiyor ama uye olanlar torrent gonderebiliyor.
merhaba herkese,
eğer mümkünse demonoid den davetiye gönderebilecek varsa çok makbule geçer. şimdiden teşekkür ederim:)
santosmaria@rocketmail.com
Davetiyeleriniz gönderilmiştir.
Üye alımı bayram dolayısıyla açıktır ve üye olmak isteyen arkadaslarınıza, tanıdıklarınıza haber verebilirsiniz.
Tüm chip.com üyelerinin bayramını kutluyorum.İyi bayramlar...
burayı billboard a çevirenler var :S
merhaba arkadaşlar,
depodepo'dan ve torrentleech'den davetiye gönderebilecek varsa çok makbule geçer. şimdiden teşekkür ederim:)
deniz5_55@hotmail.com
s.a kardeşlerim...
xbox360 oyunu indirmek için torrentleech,demonoid,algerian-torrents,pretome,torrent-damage veya daha başka sitelere üye olan varsa lütfen davetiye yollasın
en çok torrentleech davetiyesi lazım.
email adresim kratos1905@gmail.com
bittürk davetiyesi varsa banada gönderebilirmisiniz? power51251@hotmail.com
kratos1905s.a kardeşlerim...sana xboxsky ı öneririm, davetiye olayı yok arada açıyolar üyeliği, indirme hızı mükemmel benim 1mb bağlantı ile 100 kbs nin altına düşmüyor bağlantı
xbox360 oyunu indirmek için torrentleech,demonoid,algerian-torrents,pretome,torrent-damage veya daha başka sitelere üye olan varsa lütfen davetiye yollasın
en çok torrentleech davetiyesi lazım.
email adresim kratos1905@gmail.com
:::::LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN ::::
Arkadaslar...26 sayfa yazılmış..hepsini okuyamadım kusura bakmayın.. uzun süredir kullandığım bir torrent sitesi var.bulgar sitesi..tüm msj ları okuyamadığım için bahsedildimi bilmiyorum..sizlerle paylaşmak istedim..davetiye gerektiren bir site fakat bir süredir üye alımı açık...yukarda okuduğum kadarıyla bahsi geçen sitelerin birçoğunu denedim ve çoğu çok kötü siteler ve sinir bozucu..aradığım şeyi bulamıyorum bulduklarım da çok yavaş..ayrıca çok gereksiz torrentler ile dolu çöplük gibi..işe yarayan ve sağlam olanı bulmak için uzun süre uyraştırıyo ve bi sonuç elde edemiyosunuz..
bu siteyi kesinlikle deneyin..pişman olmayacaksınız ve bana çok teşekür etceksiniz.. aylık download ortalamam 150gb dan fazla aklınıza gelebilcek hertürlü şeyi buradan bulacağınıza eminim.. 10 a yakın yabancı dizi takip ediyorum ve sürekli bu siteden 100kb ile indiriyorum..üye olamayanlara yardımcı olabilirim vede gerekirse davetiye yollayabilirim..
VE SİZDEN BİR RİCAM VAR.....
torrentleach üyeliği olan arkadaslardan davetiye bekliyorum..çok acil ihtiyacım var.. çok kaliteli başka torrent site üyeliği olan var ise davetiye yollarlarsa çok sevinirim..
okuduğunuz için teşekürler..saygılarımla
torrentleech davetiyesi olan varsa gönderirse sevinirim.
Turktorrent.biz davetiyeleriniz gönderilmiştir :)
arkadaşlar banada davetiye atabilirmisiniz acaba? networmz@networmz.com
Selam arkadaşlar acaba rica etsem bana torrentleech,turktorrent.biz,depo-depo,torrent damage vb. kaliteli tracker davetiyeleri gönderirseniz çok sevinirim.
ugraspasa@yahoo.com.tr
Şimdiden Teşekkürler.
www.bitturk.com
torrentleech
ark.lar banada davetiye yollayabilirmisiniz çok sevinirim şimdiden tşrklr
killa-hakan@hotmail.com