EN İYİ TORRENT SİTESİ
arkadaşlar banada www.turktorrent.biz ve turknova.com davetiyesi gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
LegendMendostum sistem hotmaili algılamıyor baska verirsen daha iyi olur...erknkoksoy@gmail.com çok saoll şimdiden hocam...
leecturk davetiyesi bulamadım gönderirseniz çok mutlu olurum e mailim murix87@hotmail.com
torrentleech davetiyesi gönderirseniz çok mutlu olurum
şimdiden teşekkürler....
www.bitturk.net için davetiye verecek biri varmı ferhat_derici@hotmail.com
karagarga veya torrentleech davetiye gönderebilcek biri varsa simdiden cok tsk ederim ...
davetiyeleri yollamanız mümkünmüdür acaba?
nenni_kocari@mynet.com
şimdiden teşekkürler :)
bende alabilirmiyim,
oumaaar43@hotmail.com
www.bitturk.net için davetiye alabilirmiyim
Hocalar bana da davetiye lazım şöyle salam bir turk torrent sitesi olsun yeter seed etmeye kasıyoz sonra güm site gitmiş.
mail adresim kingpintrtr@yahoo.com
yada kingpintr@gmail.com
www.bitturk.net
bende davetiye alabilirmiyim . Teşekkürler
serpenstyle@yahoo.com
arkadaşlar rica etsem banada dawetiye gönderir misiniz?
akaradenizgs@hotmail.com
veya başka sağlam torrent sitesi
teşekkürler
ObiWaN
'jackfrost
'alonewolf
AKALIN
Klisi
NoFeaR
17mayis
coolmaster
SednaLogy
zupherman
Johnson
4takan
azzkaradag
bigdesperado
Morfin
sykdL
6KaSiM2002
AsRoma
MaJeSTiC
Refractory
Tunai
YeSiL
FrK
SiniZeR
AyazAta
ihsan38
moryelx
mustty
StinG
TheSavas
vi0linist
SamuraiX
senicanigs1905
oguzca
TheLastKinQ
unifan
11 Haziran dan itibaren faliyete geçen sitemizde sizlerinde eskiden beri tanıdığı torrent aleminin önde gelen isimlerini tek çatı altında topladık. Burada sadece dosyalar değil dostluklarda paylaşılır.
Ayrıca siteye üye olduğunuz anda 5 gb upload kredisi otomatik olarak hesabınıza aktarılacakdır...
üyelik alımlarımız açıkdır.Siz değerli torrent tutkunlarını aramızda görmekden mutluluk duyarız....
Fox Mulderdemonoid diye bir site daha buldum ama ordan bişey indiremiyorum nedensetakip edip üye olman/davetiye alman gerekiyor ora iyidir.Son Düzenleme: ferroburak ~ 23 Ağustos 2008 02:44
ispartam , teşekkür ederim davetiye göndermişsiniz . çok sağolun arkadaşım . yüzsüz olmak gibi olmasın ama
davetiyeleri yollamanız mümkünmüdür acaba?
nenni_kocari@mynet.com
şimdiden teşekkürler :)
Rica etsem banada biri www.bitturk.com davetiyesi yollayabilirmi teşekkür ederim
mümkünse bende davetiye istiyorum.
ve www.bitturk.com
rkarakecili@gmail.com
banada turktorrent.biz davetiyesi gönderirmisiniz?
bende davetiye alabilir miyim?
sweetcagri@hotmail.com
bitturk davetiyesi varsa gönderirmisiniz
mertmurat80@gmail.com
Arkadaşlar bana da davetiye gönderebilecek bir yardım sever var mı aranızda maydonus@hotmail.de..yardımlarınızı bekliyorum
TurkTorrent adı altında aradığınız herseye rahatlıkla ulasabileceksiniz (Film , Müzik , Program , Anime , Tv Dizileri , Dvd Filmleri ) en iyi ve en güvenilir türkçe torrent trackerı TurkTorrent.biz şiddetle tavsiye ediyorum ;)
TurkTorrent.biz davetiye istekleri cevaplanmıştır hayırlı olsun tüm arkadaşlarımıza :)
(Davetiye istekleri için bana ÖZEL MESAJ atabilirsiniz!!!)