lütfen WWW.SARJELAX.COM sitesine davetiye. şimdiden teşekkürler. indesign3b@gmail.com
EN İYİ TORRENT SİTESİ
turktorrentdizi.com "kesinlikle dizi severler için"...
MerHaBa ArkaDaşLar torrentturk'Le bende yeni tanıştım ve türkçe içerikLi oLması yeni baŞLayan biri oLarak benim için ve diğer arkadşLarımz içinde çok ii'Dir eğer ELinde davetiseyi oLanLar varsa banada yoLLayabiLirLerse çok sevinicem şimDiDen teŞekkür eDerim...
badboyscream@hotmail.com
Merhabalar arkadaşlar! 'torrentturk' icin banada bir davetiye gönderirseniz mutlu olurum. Teşekkürler. :)
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. utorrent falan yerine flashget oluyor mu? herhangi bir problem çıkar mı?boşuna program kurmayım... birde davetiye gönderebilir misiniz
himone@gmail.com
TeşekkürLer dostum torrentturk davetiyemi gönderdiğin için kayıt oLabiLdim bende tekrar sağoLasın...
http://www.torrentturk.net/signup.php?referrer=SuCh
Bu referans sistemi için.
himone davetiyen gönderildi.
Başka davetiye isteyen olursa ibrahim_yelyurt@hotmail.com adresine mail atmanız yeterli.:)
Yanlız aynı anda bir kaç kişiden davetiye istemeyin.
Eğer 1 kişide davetiye olmazsa sonra diğerinden isteyin.
Davetiyeler boşa gitmesin.:)
Benim elimde şimdilik 5 davetiye var.
Yakında artacak.
arkadaşlar bana torrentturk davetiyesi gönderirseniz çoooooooooooook sevinirim stuptup@mynet.com
kesinlikle isohunt ne isterseniz var.
arkadaşlar torrentturk davetiyesi göndericek olan var mı?? gönderirseniz çok sevinirim:))
Sizlerde benim gibi yabancı dizi hayranıysanız bu siteye göz atmanızı öneririm turktorrentdizi.com
Başarılı bir site...Tavsiye ederim.
ya dostlar bn bu torenti fln bugun
bi ilgilndim güzel die...:(
ama bi türlü indrmio 1 saatr indiro ama bişy yok:S
bi yuardım edersenz sevirim...
www.turknova.com bir denemenizi tavsiye ederim
http://www.torrent-arena.com/signup.php?referrer=SeRsErIsTiL
torrent-arenayı hiç denedinizmi :D bi bakın çok beyenceksiniz yeni kuruldu ama gerçekten güzel şeyler yapıolar
lecch turk berbat bir site önermem
Kesinlikle Torrent-Arena.com diyorum torrentturkde mlsf cok saygisizlik oluyor modlarin insanlarla asagilayici konusmasi artik insanin canina tak etti leechturk e kayit olmaniza hic gerek yok derim ayni dosyalar torrentturkde yapilan sunumlarda hep torrentturk e tskr ediliyor ama eger yabanci olarak herseyi istiyorum diyorsaniz diyebilecegim tek isim Torrentleech ne ararsan var görünrde oldugu gibide bütün türk siteleri cogu dosyayi ordan alinti yapiyor
ispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirgocebe_man@hotmail.comdavetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
davetiye please : )) Şimdide teşekkür ederim.
www.turknova.com adreside var tamamen turkçe ne ararsan var...
sezoowww.turknova.com adreside var tamamen turkçe ne ararsan var...Orayada üyeyim aslında dün başladım torrente : ))
Man44aynen gonderdim hayirli olsunispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirgocebe_man@hotmail.comdavetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
davetiye please : )) Şimdide teşekkür ederim.
ispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirmezzob@gmail.com şimdiden teşekkürler.davetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
ispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirLutfendavetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
relictorture@hotmail.com