torrentleech davetiyesi verebilen var mı?
bende karşılığında bitturk torrenttur torrent arena davetiyesini verebilirim!
EN İYİ TORRENT SİTESİ
torrentturk davetiyesi gönderebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
http://www.turktorrent.biz/ icin davetiye isteyenlere gonderdim hayirli olsun
ayrica torrentturk kapanmis sanirim
eger mümkünse bende alabilirmiyim bi davetiye :D
kasapcan@hotmail.com
arkadaşlar sizi bilmem ama ben scc kullanıyorum lvl 10 olan sitelerle aynı sürede torrentler gelioo 1 numara sitee ama en iyisi sct ve tl
arkadaşlar
torrent-arena için deepen@windowslive.com adresine davetye gönderebilecek var mı
Arkadaslar torrent-arena icin biri davetye gönderebilirmi acaba?
arkadaslar torrent arena icin davetiye gonderen varsa banada yollasin yuzlerini akra cikartmam cunki sayemde upload kazanirlar.. ben hemen vip uyesi oluyorumda para odeyip.. gonderebilicek varsa sevinirim
bana yollarsaniz bende burdaki arkadaslara yolalyabilirim vip uye olup.. simdiden tesekkurler
torrent arena icin davetiye gönderecek bir arkadas varmı?
c_kaya62@yahoo.com
arkadaslar rakipsiz tek torrent sitesi www.turktorren.biz/ dir
yabanci olarakta torrentleech tir
bence :D
ispartamen iyisi turktorrent ben baska bilmem cok dosya yada cok uyenin olmasi olcu degildir en iyisi kaliteli olmasidirkardeş mümkünse banada bir davetiye göndere bilirmisin saygılar kolay gelsindavetiye isteyenler bana msj atsin msn adresleriyle hemen veririm :)
cerkez-ayhan@hotmail.comSon Düzenleme: cerkez ~ 09 Mayıs 2008 00:33
herhangi bir torrent siteside olabilir
davetiye yollar mısınızz? hede.hode@hotmail.com <
Bence en iyi torrent sitesi 5 aydan beri kullandım www.bitturk.net herkeze tavsiye ederim
www.bitturk.net P2P dünyasında her zaman ilkleri başaran sitedir, Altyazı forumlarından da takip edebileceğiniz gibi; yeni çıkan dvd ve divx ler ilk olarak BiTTuRK.NeT de yayınlanır. Davetiye isteyenler özelime mesaj yazabilir
Saygılarımla..
www.turktorrent.biz diyorum baskada site bilmem :)
arkadaslar bitturk davetiyesi olan gönderebilir mi?
coren07@hotmail.com
daha dogrusu benim hic davetiyem yok herhangi bir torrent siteside olabilir
tesekkurler...
Türkiyedeki tüm torrent sitelerine üyeyim bildiğim 14 tane var en iyi torrent sitesi Bitturk bence :)
tamerbarkadaslar bitturk davetiyesi olan gönderebilir mi?Davetiyen adresinde güle güle kullan ;)
coren07@hotmail.com
daha dogrusu benim hic davetiyem yok herhangi bir torrent siteside olabilir
tesekkurler...
erhan184@hotmail.com elinizde hangisi varsa gönderin.((-_-))
askadaslar mumkunse bana www.bitturk.net e dayetiye yollayabilirmisiniz adresim bekirpiri@gmail.com
www.bitturk.net davetiyesi adresinize gönderilmiştir. İyi Paylaşımlar...
erhan184erhan184@hotmail.com elinizde hangisi varsa gönderin.((-_-))