SİZCE HANGİSİ??
EN İYİ TÜRKÇE CASUS YAZILIM KORUYUCUSU
https://www.chip.com.tr/forum/anti-spyware-testleri_t27586.html
ad aware türkçedir
hacker olan birinin bunu biliyor olması lazım kanımca ama lackerse bilmez tabe ehehehee
oba kardeş işi biliyor ama hasibe sen ne yazıkki hackersen pc mi sana hediye etcem varmısın bahse....
osym.gov.tr hackle sınava hayır yaz.
Zuhahaha bence abartmayın olayı :D Ad-Aware tabiki
hasibe dondu kaldı tabe hacker görünce vah vah
LACKER LACKER
ögrende gel
hackliycekmiş
[fosenin seviyene düşüpte kendimi rezil edemem.Bir itibarım var sen anlamazsın nede olsa itibar kelimesi sana uzak!Öyle bilmeden esip gürlemek kolay geliyor! sana herhalde hem bence en iyi öğrenci seçme sistemi bu siz gençler böyle devam ederseniz lak lak yaparsanız sizden birşey olmaz.Sınavın sitesine saldırınca iş bitmez hem ben çok mennum ösymden.t=Arial]
ben bir kere 3 üniversite mezunu ögretmenim
juniorların da seviyesine düşmem
hackerim dedim istediğimi yaparım dedin bizde yap dedik
lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor
30 yaşındayım ve miili eğitimde çalışmaktan gurur duyuyorum.
asimileciben bir kere 3 üniversite mezunu öhangi ünileri bitirdin ve hangi bölümlere gittin?? 3 üni mezunuyum diyince bende yüksek mühendissin falan sandım
bu arada hasibe kardeş 1 msjnda ben hackerim demiş tamam sende neden her msjnda bu kadar üstüne düştün anlamıyorum.. polemik yaratıyorsun demekten önce bayıyorsun diyim sana ok.?asimilecihasibe dondu kaldı tabe hacker görünce vah vah
LACKER LACKER
ögrende gel
hackliycekmiş
yürü pabucumun kennarıSon Düzenleme: jeomania ~ 31 Mart 2007 20:18
Genç bir arkadaşımız Hasibe Hanım. Bilmek ..öğrenmek istiyor.Üzerine gitmeyin. Bu bilgi dümyası gerçekten bir umman..Hepimizin öğreneceği çok şeyler var.
Saygılar,
1-bilgisayar programcılığı
2-bilgisayar öğretmenliği
3-işletme
4-yüksek lisans fırat üniversitesi dewam ediyor 2.sınıftayım
diplomamı göndereyimmi
hala aynı üslubunla devam ediyorsun yemezse fln...
FORUMU BERBAT EDİYORSUN varsa bi derdin ÖZELE GEL tanışırız..
30 yaşında olduğunu söylüyorsun ama sende klavyeden delikanlılık yapan bir bebesin.. gönderme hiç bişeyini istemez..
konuyu kapatmaya niyetin yoksa dediğim gibi özele gelirsin insanların huzurunu bozma..!
çok konuşuyon valla
juniorlar çogaldı
senin seviyene inmem
lisans mezunu değilsin galiba
yaranmı deşildi hasibeye konuşuyorum ben
sen alınıyorsun.
insanların bu forumda huzunu bozuyorsam eger;
bir kişiden bozduguma dair yazı gelirse forumdan çıkıp bir daha da gelmiyecem.
yardım ettiğim hiçmi kimse yok????
ad-aware 2007 tek geçerim.
asimileci; benim dediğim spy bot search destroy u bu gün foruma vermişsin;) denedin tabi nasıl güzel program demi hehee..
ad aware daha iyi sanılıyor belki ama bazen onun bulamadığını bu bunun bulamadığını o buluyor.. hem ad aware bulduklarının hepsini silemiyor bazen yani siliyor sanmayın..
2007 betası belki her bulduğunu siliyor olabilir onu denemedim
ad-aware 2007 tek geçerim
spybotu ikiye katlar
Spybot - Search & Destroy + Ad-Aware SE Personal derim :)
dogru demişsin de ad-aware 2007 çıksın da hele görüşelim.
ben gerçek hacker seviyesinde değilim ama öğrenmenin yaşı yok
hacker msn patlatma ve o bu gıbı sıtelerler ugrasmaz ,ugrasıp siteyı ıkı dk mesgul etmek adına hackerların yaptıgı programları kullananlar hacker degıl lamer tabiri arkadaslar var!Hacker denilen insan kıvrak zekaya,çok yüksek bilgisayar donanımına sahip olmalı,uluslararası şirket siteleri vb. yerlere karsı saldırı duzenleyerek ün yaparlar, yani kafasını ne ınsanların mail'ine nede her internet sayfasına saldırmazlar!Saldıran gorduysenız mesela "Hacked By abu" onlar tabiri caizse lamerdir programları bulup hatta bilmeden kullanırlar!Bi hackerlık adına birbirinizi kırmaya hiç gerek yok ,burda bilgi paylasılır, tehdit diger vs. yoktur!Hatta bu hacker dediğimiz insanların peşinden koşan güvenlik şirketleride vardır:D
Benim oyum Ad-Aware 2007,Spybot&search salla gitsin onu bea:D
asimilecihasibe dondu kaldı tabe hacker görünce vah vahlacker ne demek acaba.lamer diye bişey duydum ama lacker ı ilk defa senden duyuyorum.
LACKER LACKER
ögrende gel
hackliycekmiş
lamerla hackerın ortasıda varmış.kendim sordum kendim buldum yaw