Evet arkadaşlar eskiden CHIP'in böyle bir araştırması vardı ama yeni yeni ücretsiz antivirüsler ortaya çıktı onun için güncel bir anket yapmaya karar verdim.Evet CHIP üyelerine ve ziyaretçilerine göre en iyi ücretsiz antivirüs hangisi?
En İyi Ücretsiz Antivirüs (Anket)
- 1
- 2
Rising Antivirus Free Edition
Hepsini kullandım en çok Avast Homedan memnun kaldım
Hepsini kullandım en çok Avast Home Premiumdan memnun kaldıhome premiumu sana beleşemi verdiler, ankete gelince ordakilerin çoğunu denedim aralarında aviradan memnun kaldım çok cesur virüsle ölesiye mücaadele ediyo,bi ara windowsa bulaşan virüsü şak diye sildi tabi windows açılmadı ama olsun zaten mundar olmuştu:)))
ücretsizler içinde en iyisi aviradır
ben avast diyorum gayet başarılı ve türkçe desteği var
ama ücretsiz antivirüs deneyeceğime primeumların demolarını kullanmayı yeğlerim ki öyle yapıyorum zaten
Sabah yanlış yazmışım ben bedava sürümünü kullanıyorum elbette bedava vermediler.Freeware harici asla program kullanmam ve tavsiye etmem zira crack türü şeyler kendisi zaten virüstür.Saygılar.
avira da mükemmel bir artış var : )
Kaspersky'den Eset'e ondan da Avast'a geçmiştim. Avast sistem kararlılığımı çok kötü yönde etkiledi. En son denediğimde Avira gayet başarılıydı.
ben virüs programı kullanmıyorum. 1 Mayıs 2008 den beri bilgisayarımda hiç sorun yaşamadım. virüs bulaşınca Nod u kuruyorum. Size tavsiyem öncelikle internet expolorer dan kurtulmanız. ie kullanıcılarına daha çok virüs bulaşır.
güvenli tarayıcılar
Google Choreme
Opera 10
Avira diyorum ama avast da iyi hatta bi ara yükledim hem kis'in hem avira'nın hem de eset'in bulamadığı bir rootkit buldu winser32 diye internette arattım false positive de değil..
ben virüs programı kullanmıyorum. 1 Mayıs 2008 den beri bilgisayarımda hiç sorun yaşamadım. virüs bulaşınca Nod u kuruyorum. Size tavsiyem öncelikle internet expolorer dan kurtulmanız. ie kullanıcılarına daha çok virüs bulaşır.yok daha neler...sen herhalde 1 Mayıs 2008'den beri hiç Chip Forum hariç siteye bakmamışsın herhaldegüvenli tarayıcılar
Google Choreme
Opera
IE8 en güvenlisi... Mac'deysen de Firefox (noscript olmalı ama)
Sabah yanlış yazmışım ben bedava sürümünü kullanıyorum elbette bedava vermediler.Freeware harici asla program kullanmam ve tavsiye etmem zira crack türü şeyler kendisi zaten virüstür.Saygılar.crackleri tabi virüs algılar zaten algılaması için şirketler virüs laboratuvarlarına para veriyo...
- 1
- 2