ARKADAŞLAR EN İYİ VİDEO OYNATICI KONUSUNDA KARARSIZIM EN ÇOK FORMATI DESTEKLEYEN VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE VİDEO OYNATICILARINIZI YAZIN SONUCUDA EN SONUNDA YAZALIM
EN İYİ VİDEO OYNATICI HANGİSİ
K-lite Codeck pack FULL+Media Player CLASSİC
ŞU ANA KADAR KULLANDIKLARIM
WİNDOVS MEDİA PLAYER 9 - 10 GÖRÜNTÜ GAYET NET ANCAK DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR CODEC YAZILIMLARIYLA ÇÖZÜMLENİYOR BUDA BİRAZ KARMAŞIK
POWER DVD GÖRÜNTÜ GÜZEL AMA CODEC OLAYI YETERSİZ AYRICA SİSTEMİMİ BİRAZ GERDİ
WİN DVD 4- 6 GÖRÜNTÜ GÜZEL AMA ORANLAMASI YETERSİZ RESİM ÇEKME ÖZELLİGİ GÜZEL AMA FORMAT DESTEĞİ YOK
SM PLAYER GÖRÜNTÜ YÜKSEK ÇÖZÜNÜLÜRLÜKTE KARELENİYOR GÖRÜNTÜ ORANI İYİ ANCAK HER VİDEO İÇİN AYRI AYRI AYARLAMAK GEREKİYOR 3D SES YETENEĞİ İYİ . RESİM ÇEKME VE FORMAT DESTEĞİ GÜZEL CODEC DESTEGİNE İHTİYAÇ YOK
KM PLAYER BU PROGRAMDA SM PLAYER GİBİ YÜKSEK ÇÖZÜNÜLÜRLÜKTE BOZUYOR EFEKTLERİ GÜZEL 3 D SES VAR GÖRÜNTÜ ORANI MANUEL DE AYARLANABİLİYOR MASAÜSTÜ MODU ÇOK İYİ RESİM ÇEKME BULAMADIM YOK CODEC DESTEGİNE İHTİYAÇ YOK
BEN ŞAHSEN MEDİA PLAYER GÖRÜNTÜSÜ VE KM PLAYER ÖZELLİKLERİNİ BİR ARADA İSTERDİM ŞU AN KM PLAYER KULLANIYORUM GÖRÜNTÜ BİRAZ DAHA İYİ SM PLAYEREN
Tıklayın ve görün. Karar sizin...
https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... yatirdik_14790.html
arkadaşlar bu arada xmbc media center ı denemekteyim görüntü güzel ses tahmin ettiğimin çok üstünde programda resim görüntüleme video oynatma ( flv mpg 3gp dat dvd formatlar denendi sorunsuz açıyor daha doğrusu açmadığı birşey benim pc de yok ) hava durumu müzik çalma gibi birçok özellik ve türkçe dil desteği var video ölçeklendirme ayarlardan yapılabildiği gibi her video için ayrı kaydetme olayı da var alt yazı desteği var bulduğum tek hata sesi açıp kapayamıyorsunuz yani volume si yok buda media center oluşundan sanırım lütfen önerdiğiniz programların özelliklerinide yazalımki okuyan arkadaşlar indirip kurmak zorunda kalmasın