Ben vlc kullanıyorum ama bazen videoları çalıştırmıyor Daha iyi bir video oynatıcı varmı??? Yardımcı olursanız sevinirimm. Şimdiden Teşekkürler
En iyi video player Yardımmm..
hackdeaBen vlc kullanıyorum ama bazen videoları çalıştırmıyor Daha iyi bir video oynatıcı varmı??? Yardımcı olursanız sevinirimm. Şimdiden TeşekkürlerTIKLA
KMPlayer
VLC her videoyu oynatabilir ama onu asıl işi video streamingdir. KMPlayer yüklemeden önce diğer tüm medya playerları kaldırın. Çünkü başka bir şeye ihtiyacınız olmayacak. ama söyleyeyim dvd performansı vasat. bunun için cyberlink powerdvd
Blacksmithbs player türkçe dil destegi ile bu konuda oldukca iyidir.şu anda iki playerde(gom,bs)pc'imde var ve bence gom bsplayerdan daha iyi bir video oynatıcı.film izlerken,video oynatırken kullandığım tek oynatıcı o, aynı zamanda kullanımı çok pratik ve işlevsel.
GOM Player üstüne solemesin kimse. FFV FFA da üstün kalite ve performans serqiliyor.
kylieşu anda iki playerde(gom,bs)pc'imde var ve bence gom bsplayerdan daha iyi bir video oynatıcı.film izlerken,video oynatırken kullandığım tek oynatıcı o, aynı zamanda kullanımı çok pratik ve işlevsel.yok ben zaten bs player superdır demedim oldukca ıyıdır dedım..bu durum bırazda alıskanlıklarla alakalı mesela bir cok ınsan winampı modern skınıyle kullanırken ben klasıgı secerım cunku modern bana karısık ve yabancı gelır..goz alıskanlıgı ıste..ben bs playerı kullandım ona alıstım sımdı gom u kullanmaya kalksam bune ya amma karısık bs yeter gider derım.
bende sana k-lite mega codec pack'i öneririm, hem bütün formatları acmanı saglıyor hemde ekstra biseye gerek yok. onu yükle sora normal win. media player'dan ac izle, yada icinden gelen media player classic yazılımınıda kullanabilirsin; daha fonksiyonel ve performanslı. bu arada en iyi video oynatıcı InterVideo WinDVD'dir, ücreti biraz yüksek kacar ama diger tüm oynatıcılardan daha güzel ve kaliteli ses\görüntü sunar(tabi güzelde bi sistem ister orası ayrı).
AdRaMiTiAdRaMiTi arkadaşın dediğini yapıp k-lite kodek ile beraber gelen media player classıc ı açıyorsun ve dvd yi yerleştirip film izlemenin keyfine varıyorsun.Ben k-lite codec ile tanıştıktan sonra bütün video oynatıcıları sildim ... K-lite codec yüklemeden önce bazı videolarımda görüntü vardı ses yoktu,ses olsa görüntü yoktu ancak k-lite yükledikten sonra böyle bir sorunum kalmadı..
Ayrıca boyutuda o kadar büyük değil.Chip dergisi alıyorsanız mutlaka her ay veriyor her ay vermese bile 2 ayda bir mutlaka veriyor bu yüzden dvd'dende yükleyebilirsin
Gom , Zoom , Md classic , Vlc player vve K-lite codec pack var açamadığım video yok
teşekkür ederim
Bence bu soruya sen cevap aramalısın.Makına performansı ve senin kullanım tarzına gore biri elbettekı sana gore olacaktır.