Merhaba ;
Arkadaşlar müzik ekleyip araya efektler verip VCD/DVD de izleyebilecegim bir slayt hazırlamam gerekiyo.
Video formattında oluşturup görüntü kalitesini bozmayan en iyi program hangisi?
Merhaba ;
Arkadaşlar müzik ekleyip araya efektler verip VCD/DVD de izleyebilecegim bir slayt hazırlamam gerekiyo.
Video formattında oluşturup görüntü kalitesini bozmayan en iyi program hangisi?
en iyi slayt programı microsoft powerpoint 2010
power pointle slayt hazırlıyorumda onu CD ye kopyalayıp VCD/DVD player de izleyemiyoruz bildigim kadarıyla.
CD yi VCD/DVD playerde izlemek için CD ye cekiyorum.
Daha önce kullangıdım Movie maker programı var slaytı direk video formatında olusturuyo bundan daha iyisi var mı?
BASİT VE ÇOK İYİ BENCE http://www.photodex.com/proshow/gold
Proshow gold programını kurdumda resmin alt kısmına kendir reklamını yapıstırıyo.. Bide moviemaker programınıdenedim buda iyi gerçi efectleri proshow programı kadar iyi dil ama kendi imzasını eklemıyo. Ama ben bişey daha sormak isiyorum slayta bi tanede video eklemek istiyorum .Slayt bittiginde son resim üzerinde bi video ekleme imkanı varmı
eğer evkullanıcısıysan bu programların illegali mevcut demo olduğu için kendi reklamını yapıyor ayrıca slaytın sonunada video ekleyebilirsin tabi.
Arkaşlar Photo Show Gold Güncel FuLL Reklamsız Almak İsteyenler. www.facebook.com/Bayram.infaz Ulaşabilirler. Saygılar
MemoriesOnTV bahsettiğiniz işlemleri yapabileceğiniz en iyi ve basit programlardan birisidir. Programla Slaytlara efekt, yazı, müzik eklemek, dosyaları bir çok farklı formatta kaydedebilmek, Direkt Dvd yada vcd ye kaydedebilme özellikleri mevcuttur.
eniyislayt.com da hazır slaytlar var tavsiye ederim ama güncellemeleri geç kalıyor.
Ben kizoa.com kullaniyorum. Online ve kullanimi kolay
arkadaşlar ben normalin biraz daha üstünde bir sunum için video hazırlamak istiyorum bu konuda hangi programı kullanmam gerekir. ayrıca videonun içinde program adının yazmaması da gerekiyor.