Norton çok yavaşlatır diyorlar falan, sizce en iyisi hangisi?
En iyi virüs programı hangisi?
2 yıl norton kullandım, cidden kredi kartımı girerken fln güvende hisediyordum bence yavaşlatmıyodu da, sonra bir yıl bitdefender kullandım o da iyidi, tekrar bitdefender almak istedim şu an çok pahalı anlamadım
not: Bitdefender kendi .tr uzantılı sitesinde 2014 sürümünü satıyor ama direk http://www.bitdefender.com/ girince 2016 satıyor
Bitdefenderın pahalı olması konusunda yanlışın var arkadaşım Bitdefender şu an hızlıal.com da 1 PC 1 Yıl 9,90 TL.'den satılıyor ayrıca kendi sitesinde 2015 versiyonu var o da İngilizce versiyonu Türkçe yok malesef ama böyle kaliteli bir yazılımın bu fiyata satılıyor olması bir lütuf bizler için.
yaramazlık yapmayana Microsoft security Essentials (Vista ve 7) veya gömülü Windows defender (8 ve 10) üstelik beleş ancak çok yaramazsanız kaspersky norton vs. en ucuzunu alın hepsi yaklaşık aynı derecede koruma sağlar (bir ev kullanıcısı için!)
Evet yerine ve kullanana göre Microsoft un güvenlik yazılımı da işe yarayabilir ama, illaki çok güvenli ve
hafif bir güvenlik yazılımı istiyorsanız Norton dan şaşmayın derim. Norton un ağır olduğu, kastığı yıllar
2009 dan önce idi.