Arkadaşlar,
Özellikle istediğim yazılımı bulabileceğim, iyi bir paylaşım programı tavsiye edebilirseniz sevinirim...
TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar,
Özellikle istediğim yazılımı bulabileceğim, iyi bir paylaşım programı tavsiye edebilirseniz sevinirim...
TEŞEKKÜRLER
en iyileri :
-ares
-imesh
-limewire
-edonkey 2000
-bitcomet
-bittorent
-emule
temmuz 2006 chipde bunun testini yapmışlar :
mp3 için limewire, diger daha buyuk dosyalar için emule u tavsiye ediyo chip editorleri. senin soruna yanıt chipte var. her zaman ki gibi tesekkurler chip.
Birde Morpheus u deneyin inanın LimeWire ve Imesh gibi hantal ve connection problemleri olan yazılımları aratmıyor.
Limewire kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar. Herkese tavsiye ediyorum. Kullanan arkadaşlarım da çok memnun. Bundan önce bi arkadaşımdan ares tevsiyesi almıştım. Bağlanamadığım için yorum yapamayacağım.
her programın kendine özgü alanı vardır. örneğin film indireceksen eMule kurmalısın kesinlikle. ama şarkı falan indiriceksen ben limewire öneririm. Sen yazılım için paylaşım programı istiyorsun ben sana google derim her ne kadar program olmasa da istediğin yazılımı bulursun...
bence de limewire.uzun süredir kullanıyorum.şu ana kadar neredeyse aradığım herşeyi buldum. tavsiye ederim :D
bende lime wire kullanıom ama bazı download eetıklerımde vırus falan cıkıo.ama memnunum istisnalar kaydayı bozmaz...
Ben LimeWire'nin performanslı çalıştığına katılmıyorum arkadaşlar.Benim makinem eski ve Java desteğiyle çalışan LimeWire'yi kurduğum zaman çok fazla kasıyor yani çok olmasa da kastığı rahatlıkla belli oluyor.Ancak eMule 'de durum öyle değil.Ne kasma ne yavaşlatma bazen dosyaları kodlerken oluyor ama o da çok nadir.Onun dışında her türlü kaynağı rahatlıkla bulup, rahatlıkla indiriyorum.8 milyarlar seviyesinde Id'ye sahibim arada değişiyor ama yine de 5 dakika bekledikten sonra kesinlikle sonuna kadar temin edebiliyorum dosyalarımı.Sağlam iş yapmak isteyenlere önerim kesinlikle eMule'dür.
Herkese iyi günler dilerim..
benim eski bilgisayarım (eski derken en son bu yıl ocakta) p3 733mhz, 128mb ram idi ve kasmadan kullanıyordum. tabi arkada çalışan zonealarm pro ve kaspersky da dahil...