merhaba,
intel core 2 duo sistemim, 256 mb pcı express ekran kartım, 2 gb 800 mhz ram'ım var.
bilgisayar sistemimi zorlamak istiyorum piyasadaki en iyi donanımı isteyen (kategorisi önemli değil) en kaliteli pc oyunu hangisi ? ?
merhaba,
intel core 2 duo sistemim, 256 mb pcı express ekran kartım, 2 gb 800 mhz ram'ım var.
bilgisayar sistemimi zorlamak istiyorum piyasadaki en iyi donanımı isteyen (kategorisi önemli değil) en kaliteli pc oyunu hangisi ? ?
Company Of Heroes ile bütün grafik özelliklerini açarak deneyebilirsin..
bir de Half Life 2:epidose 1 i dene
Company Of Heroes gerçekten iyi bir oyuna benziyor sistem gereksinimi olsun grafikler olsun hoşuma gitti. alıp deneyeceğim.
Half Life 2:epidose 1 o kadar iyi değil, kötüde değil, bana şöyle sistemi kasacak zorlayacak bi oyun lazım.
cursedCrysis i bekle o zmn:)
MACIOGLUCompany Of Heroes gerçekten iyi bir oyuna benziyor sistem gereksinimi olsun grafikler olsun hoşuma gitti. alıp deneyeceğim.Hem böyle düşünüyorsun,hem de benim mesajıma 4 yıldız vermişsin olmuyor ama..:))
Company Of Heroes şu an piyasada sistemi en fazla zorlayan oyundur..Soruna da verilebilecek en iyi cevaptır hehe..Madem sistemini sınamak istiyorsun o zaman bunu oyunla değil de 3D Mark testi ile bir dene derim..
ALINMA DOSTUM CEVABIN İÇİN SAĞOL ALSANA 10 BİŞEY DAHA SORACAĞIM
BU Battlefield 2142 İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN ODA İYİ Bİ SİSTEM İSTİYOR.
UFUKS, Crysis dx10 destekliyor ve vistada çalışıyor, tamam grafikler çok iyi, hatta mükemmel bir oyuna benziyor, konusuda güzel ama vistaya geçmeyi daha düşünmüyom vistaya geçiş için 2007 yılı bitmeli bence zamanın ne getireceğiniz bilemeyiz.
MACIOGLUALINMA DOSTUM CEVABIN İÇİN SAĞOL ALSANA 10 BİŞEY DAHA SORACAĞIMHehe..Alınmak değil,takıldım biraz..:))
BU Battlefield 2142 İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUN ODA İYİ Bİ SİSTEM İSTİYOR.
Battlefield 2142 de iyi sistem ister..
Battlefield 2142 için önerilen sistem gereksinimi..:
DirectX 9.0c February 2006 edition (included)
CPU: 3.0 Ghz
RAM: 1.5 Gb
Video Card: 256Mb DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above.
Hard Drive space: 1.8Gb of space is required to install the game
Battlefield 2142 için minimum sistem gereksinimi 512 Ram, 128Mb Dx9 ekran kartı, 2.2Gb Hdd alanı olarak biliyordum. Sence Battlefield 2142 mi? yoksa Company Of Heroes mu? sebebinide açıklarmısın.
Umarım seni sıkmıyorumdur.
Bu sistem gereksinimlerine pek inanmam.3.0 ghzmış.1.5 gb rammiş.Hep oyle yazarlar.
MACIOGLUmerhaba,Bu aradA ekran kartın ne onu söylememişsin.Tam model olarak.
intel core 2 duo sistemim, 256 mb pcı express ekran kartım, 2 gb 800 mhz ram'ım var.bilgisayar sistemimi zorlamak istiyorum piyasadaki en iyi donanımı isteyen (kategorisi önemli değil) en kaliteli pc oyunu hangisi ? ?
Bilgisayarı kasmak için Reason 3.0,Cubase SX3,ProTools MPowered kurun, en az 20GB yer harcar.Sonra bu üçünü birden açın VST,ASIO ortak etkileşimli proje yapmaya çalışın bilgisayar küçük emraha döner.
NOT:Ama bunlar oyun değil müzik yazılımı, yönetici arkadaşlar bu mesajımı silebilir. :)
bu soruya çok çeşitli cevap verilebilir, biraz göecelidir çünkü. Ben staretji oyunlarını sevdiğimden başka türlü oyunlar sıralarken, 3D-Shooter oyun tarzını sevenler daha başka oyunlar yazacaklardır. Tam olarak istediğin ne?
elvis32bu soruya çok çeşitli cevap verilebilir, biraz göecelidir çünkü. Ben staretji oyunlarını sevdiğimden başka türlü oyunlar sıralarken, 3D-Shooter oyun tarzını sevenler daha başka oyunlar yazacaklardır. Tam olarak istediğin ne?MACIOGLUmerhaba,Sen forumu okumuyorsun elvis32..Okumadan cevap yazınca bunu sorman da normal,saçmalaman da tabi..:PP
CU_GS7elvis32bu soruya çok çeşitli cevap verilebilir, biraz göecelidir çünkü. Ben staretji oyunlarını sevdiğimden başka türlü oyunlar sıralarken, 3D-Shooter oyun tarzını sevenler daha başka oyunlar yazacaklardır. Tam olarak istediğin ne?her postu okumak zaman alıyor, ilk mesaja cevaben... Bu arada hala laf sokuşturmaya çalışıyosun o küçük aklınla, biraz dikkatli ol, hala dersini almadın mı sen?MACIOGLUmerhaba,Sen forumu okumuyorsun elvis32..Okumadan cevap yazınca bunu sorman da normal,saçmalaman da tabi..: