En kötü oyun sizce hangisi
En kötü oyun
- 1
- 2
bence hepsinin ayrı bbir havası var kötü die adlandırmayın.
Battlefield 2 yi grafikleri ve oynanabilirlik açısından beğenmediğim için yazdım sims seriside genel olarak benim kafama uymayan bi seri...O nedenle kötü yazdım.Kişiye göre değişebilir...
Sims serisini ben merak ediyorum.Ama hıc oynamadım. Onun dısında en kotulerden Spıderman3 geliyor oynanabilirlik yerlerde,
göreceli bir kavram kişiden kişiye değişir.
mesela ben önce pes6 aldım .sonra fifa 2007 'yi
fifa 2007 'nin herşeyi iğrenç geldi bana...ama önce fifa oynayıp sonra pes oynayan birine sordum fifa 2007 pesten iyi diyo
kişiye göre deişir tabi...bence spider man serisi
çok var burada saymayayım...
Adamlar emek harcamış oyun yapmış.hiç değilse bir saygınız olsun. Tabiki zevkler ve Renkler tartışılmaz .
onların bize saygısı olsunki bizimde onlara saygımız olsun sadece oyun yapmakla olmuyor
R3QU3Monların bize saygısı olsunki bizimde onlara saygımız olsun sadece oyun yapmaklaArkadaşa aynen katılıyorum. Şöyle oyun yapıyoruz böyle oyun yapıyoruz diyorlar sonra para verip alıyoruz ama içi boş. En yakın örnek te KABUS22 dir. Kimse bana kalkıpta süper oyun demesin. Yılın hayal kırıklığı ve en kötü 3-5 oyunundan biridir.
'The Punisher' diye bir oyun almıştım. Az daha kusacaktım. Geri verdim. Bu kadar komik ve başarısız grafikler ve yapay zeka olamaz diye düşünmüştüm kendi kendime...
never vinter nıghts ooo kadar masraf yaptılar hiç bişi e benzemedi
oyunları değerlendiriken, verdiği zevke göre değerlendirmemeliyiz. Çünkü herkesin zevki farklıdır. Mesela ben 2000li yıllarda Swat3 Half-Life1 hastası iken, şimdi hiçbir FPS oyunu hoşuma gitmiyor. Çünkü zevkler değişiyor.
Oyunların iyimi kötümü olduğunu, grafiklerinden, seslerinden, oynanabilirliğinden, uzunluğundan ve hatalarının az olmasından değerlendirilmelidir. Ayrıca bazen ekran kartlarının yetersizliğinden ya da eski olmasından, grafiklerin kötü görünmeside olabiliyor. Mesela NFS Carbon'u Radeon 9550 olan bi PC de oynamıştım, insanlar canavar gibi gözüküyordu :)
The Sims 1, ilk zamanlar oynardım hoşuma gitmiştide. Sims2 yi oynamadım, artık bunlar çocuksu gelmeye başladı bana. Ama bu o oyunun kötü olduğunu göstermez. Sim City 4 ü oynadım ve de beğenmiştim.
Konuya gelince: Benim karşılaştığım en kötü oyun, Koridor (Türk yapımı)
efsanefenerli1907Battlefield2 ve Simsbu 2 oyunda efsaneler arasında sen ne diosun
make-believe'The Punisher' diye bir oyun almıştım. Az daha kusacaktım. Geri verdim. Bu kadar komik ve başarısız grafikler ve yapay zeka olamaz diye düşünmüştüm kendi kendime...Abicim Punisherı ben bitirdim ya iyi gibiydi.Hele ozel oldurme teknikleri cok dehsetti ama arkadaşlar demiş renkler ve zevkler işte.Bu ara en kötü oyun için bkz:Ship sİMULATÖR
Dj_Eğrien kötü oyun die bşibudur.!Her oyunun güzelliklerini yanı sıra kötülükleride vardır.
efsanefenerli1907Battlefield2 ve SimsŞaka mı yapıyorsun
- 1
- 2