arkadaşlar arkadaşla iddaya girdik saçma sapan bir idda olduğunu biliyorum arkadaş bana 10.000tl lik ekran kartı olduğunu idda ediyo:D sözde oyunlar onunla yapılıyormuş bende ona dedimki en iyi ekran kartı fiyatı 1500tl yi geçmez ve şuanda piyasadaki en iyi kartlar gtx590 ve HD6990 dır ama anlamıyo :D birde size sorayım dedim boşu boşuna rezil olmayım :) ancak cf yada slı yaparak elde edersin en iyi performansı diye biliyorum ben
en pahalı ekran kartı
grafik tasarımcıların Quadro serisi gibi kartlar 1500-4000 $ arasında geziyor
oyun içinse 1500ü gecemez
yok canım fazla pahalı değildir quadro serileri.
http://www.nvidia.com/object/buy_now_results_ci.html?id=QD6000
arkadaşlar arkadaşla iddaya girdik saçma sapan bir idda olduğunu biliyorum arkadaş bana 10.000tl lik ekran kartı olduğunu idda ediyo:D sözde oyunlar onunla yapılıyormuş bende ona dedimki en iyi ekran kartı fiyatı 1500tl yi geçmez ve şuanda piyasadaki en iyi kartlar gtx590 ve HD6990 dır ama anlamıyo :D birde size sorayım dedim boşu boşuna rezil olmayım :) ancak cf yada slı yaparak elde edersin en iyi performansı diye biliyorumArkadaşın bir yönden doğru söylüyor crysis 2 1500tlik kartlarla çizemezler.En az 15 20 milyarlık professiyonal kartlarda video tasarım ve oyunu birleştirirler genelde parça parça çizilir sonra birleştirilir film gibi.
Bir bilgisayarda oyun oynamak faklıdır oyunu çizmek farklı.Crysis 2 nin o nano giysini gösteren video bile nekadar detay var sence normal bir ekran kartı ile yapılacak işmi bunlar.
Şurdaki video izle anlarsın birleştirme çok önemlidir.Ses veya başka şeyler normal bilgisayarda yapılır ama oyunu birleştirme özel makinelerde yapılır.
Arkadaş internetten izlerken bile kasıyor çizimini sen düşün.http://www.ea.com/crysis-2/video ... M2000001165140aRCRD
Sen oyunu parça parça görürsün ve ilerlersin oyunu bir araya getiren makine tüm oyunu görür ve birleştirir sence tüm oyunu gören bir makina nasıldır hemde full detaylarla.Ben oyunu çok beyendim daha iyisi yok.Resmen motoru devrim gibi rahat ve seri birkez daha tebrik ediyorum.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (174876) ~ 13 Nisan 2011 23:34
Mahtmut yarı yarıyaydı değilmi anlaştığımız gibi.(banka hesabımı yazdım)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (174876) ~ 13 Nisan 2011 23:40
500 milyon 10x 20 den 200 milyon eder yani benim size 300 milyon borcum çıkıyo burdan şimdi 10 milyarlık ekran kartına 7 sıfır atıldığından beri 10 tl yani 10 türk lirasına düştüğü için spangile yok artık makarna var. her zaman üniversite güzeldir yanıtını verirdim ben çok severdim gerçi evlenmiş Allah mesut bahtiyar etsin ama severim yani böyle şeyleri