Şu an itibariyle alınabilecek en pahalı ekran kartı hangisidir??
En Pahalı Ekran Kartı????
- 1
- 2
büyük ihtimal 7950'dir bu ekran kartı şu anda piyasanın en iyisi 3d mark 2005'te o.c ile 15000 falan verebiliyo içinde iki cpu var http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20060617/index.html bu linktede görebilirsin
Türkiye fiyatları ne olur bilemem ama bence x1950xt dir.Hemde 7950yi şamarlıyor.7950 tek boardda SLı teknolojisinin ne umutlarla cıkarmıştı.
Recep BaltaşCrossfire abicim...bence en iyisi o...
Sonuna kadar katılıyorum.
((((((((((((((((((CROSSFIRE)))))))))))))))))
x1950xtx diorum ekranda ati takımda F.B abicim gerisi hikaye
hsnUSTAx1950xtx diorum ekranda ati takımda F.B abicim gerisiAti ye tamam fenerin hayatı yalan
ATI babanizin markasi mi? Fabrikara tesislere gitseniz adamlar yuzunuze bakmaz,buyuk ihtimal patronu(patronlari) zengin kasinti bi adamdir,herkes kendi halinde calisir.
Tamam ATI ve AMD yi sevebilirsiniz ama bu kadari da cok komik geliyor bana...
Yüzümüze bakmasını isteyen kim kaliteli ürün çıkarsın o yeter(e zaten çıkarmış) ati1950 ile geforce7950 kıyaslanıyor.netteki testlerde de ati üstünlük sağlamış...Körü körüne bi takım tutmuyoruz burda...3 ay önce bilgisayar topladım Athlon3000+venice ve ati1600pro(xt aradım bulamadım zamanında)...Ama şu an toplamış olsaydım intel6300cpu ve nvdia7600gt derdim...Bilmem derdimi anlatabildim mi...
Recep BaltaşCrossfire abicim...bence en iyisi o...bu ekran kartıda ne? biraz açıklarmısın.[8)]
NVİDİA AMD nedenini bilmem ama bütün kurduğum kurduttuğum sistem lerde bu ikisine yer var amblemleri hoşuma gidio.)
bulsacuşimdi sayın abicim crossfire 2 ekran kartı'nın bi arada çalıştırılarak uçuk performans elde etmeye yarayan bir nimetRecep BaltaşCrossfire abicim...bence en iyisi o...bu ekran kartıda ne? biraz açıklarmısın.[8)]
finitoŞu an itibariyle alınabilecek en pahalı ekran kartı hangisidir??sen şindi pahalı falan diyon ya abicim şöle benim bi ram eksiğim var bi el atsan ha ne güzel olur duacı olurum sana
arslankurtYüzümüze bakmasını isteyen kim kaliteli ürün çıkarsın o yeter(e zaten çıkarmış) ati1950 ile geforce7950 kıyaslanıyor.netteki testlerde de ati üstünlük sağlamış...Körü körüne bi takım tutmuyoruz burda...3 ay önce bilgisayar topladım Athlon3000+venice ve ati1600pro(xt aradım bulamadım zamanında)...Ama şu an toplamış olsaydım intel6300cpu ve nvdia7600gt derdim...Bilmem derdimi anlatabildim mi...Sen benim ne dediğimi anlamamışşın.Sonuçta sen iyi bulduğun zaman nvidia da alabilecek durumdasın.Benim sözüm ATI için ölecek ve ondan başka ürün kullanamayacaklara.Kaliteyi beğenmeden dolayı o firmanın tercih edilmesi başka şey ,babanın şirketi gibi bu şirkete hasta olmak başka şey.Ben de diyorum ki bu aşırılıkla hayranı olunan şirket de neticede bünyesinde mühendisleri,teknikerleri,vs ve başında da patronu/patronları olan insanlar ve makineler topluluğu.Gitsen yüzüne bakmazlar.
Aşırı derecede Elvis hayranlığı gibi bişey bu.Gidersin Elvisin yanına bi foto çektireyim dersin adam seni takmaz basar gider kalırsın ortada ve hayranlığın biter(adamı sanatıyla sevmek başka,ona tapınmak başka).Yoksa ben de AMD kullanırım o ayrı mesele.
En üstte ATI önde olabilir(kaç kişi o kartlara 600$ve üstü para verebilir?)
Ama orta ve alt seviyede aralarında hiç fark yok her kartın 2 markada da karşılığı var.En üst seviye hariç iki marka da aynı.Yarın Nvidia bi kart çıkarır dengeler değişir.Son Düzenleme: flytorpedo2 ~ 24 Ağustos 2006 00:40
mazotbulsacuBende bi model falan sanmıştım. SLI gibi bişey yani. İyide ozaman SLI'dan ne farkı var?şimdi sayın abicim crossfire 2 ekran kartı'nın bi arada çalıştırılarak uçuk performans elde etmeye yarayan birRecep BaltaşCrossfire abicim...bence en iyisi o...bu ekran kartıda ne? biraz açıklarmısın.[8)]
biri ati ın biri nvidia nın
intele nvidia birleşirse amd bu kartla conreo nun öcünü alacak
ati 1950 nin tr satış fiyatı 560 dolar +kdv olacak
Sanırımen pahalısı o olacak
tabi OpenGL ekran kartlarını hesaba katmıyorum..
"Conreo İle İntel Amd'den Bir Adım Önde Olsa Bile Ölene Kadar AMD!!! "
Al bi de burdan yak.
wayy anası bee! doğrusunu sölemek gerekirse bilgisayar teknolojisine tetişmek mümküm değil. hergün bişey çıkıyo.
ben de 512 Mb ekran kartı var buna rağmen millete artistik yapıyoz benim ekran kartım ii diye. [*****] kalmıştı ilk aldığım da 512 i vayy anasını nrler varmıis. bak şimdi gücüme gitti biliyon mu
Kullandığımız kelimeler deikkat.
Eskiden TNT2 m var diye ovunuyodum 128mb da bellek vardi mis gibi.Özenip bilgisayar aliyorum sonra eskiyince insanın morali bozuluyo,parça değiştirince de yamalı gibi oluyo.
Artık gelişme dursa ne güzel olcak ama olmuyo işte.
geçen bi bilgisayarcıya gittim adama ekran kartı diye sordum direk bana mb kaç olcak dedi ben başladım işte efendim msı nx780..... adam dedi suuus olm onlar standart'tır sen mb'ını söyle hepsi aynı onların.kafam bozuldu tabi adama diyorum öyle deil senin yanlışın
var diyo ben bu işi 10 yıldır yapıyorum bizde yanlış olmaz bilmesek kandıracak bizi yaw:DD
- 1
- 2