1- Türkiye tarihindeki en pahalı transfer edilen Türk futbolcu hangisi?
2- Sizce şu anki en pahalı Türk futbolcu hangisi?
en pahalı Türk futbolcu hangisi?
1- Ayhan Akman diye hatırlıyorum G.Antep'den Beşiktaş'a 12 milyon dolara mı gelmişti ne...
2- Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı
Madem cevabı biliyordun niye sordun be adam?
EN PAHALI FUTBOCU MAAREM ÇAKILMIŞ
AlpAnimasyonserver çping hüseyin ve lag mehmet'i unutmamak lazım.
kusaEN PAHALI FUTBOCU MAAREM ÇAKILMIŞİmzamı çakarım bunun altına[[8]]
cuneytsahin1- Türkiye tarihindeki en pahalı transfer edilen Türk futbolcu hangisi?1-bilmem hangisi?
2- Sizce şu anki en pahalı Türk futbolcu hangisi?
2. bilmem hangisi?
ben konuyla ilgili kendi bildiğimi yazdım, amacım bildiklerimiin doğru olup olmadığını öğrenmekti sayın arkadaşlar... fakat sanırım öğrenemiycem...
doğru değil arkadasım tezini çürüttük yanlış hahaha bilememişsin işte
cuneytsahinben konuyla ilgili kendi bildiğimi yazdım, amacım bildiklerimiin doğru olup olmadığını öğrenmekti sayın arkadaşlar... fakat sanırım öğrenemiycem...En pahalı transfer doğru tahmin ettin.Şuanki en pahalı futbolcu ise belli dğeil, herkes kafasından birşey çalıyor.
Konuyu açan ve kendisi cevaplayan arkadaşı hakikaten tebrik ediyorum !
en pahalı futbolcu tuncayyyyy ve maarem çakılmış yipaş yozgatta oynuyor
Maarem çakılmış'ı satsan, tuncay mall açarsın. Yer gök tuncay olur. Ayrıca Tuncay kimmiş yahu? Bulaşık süngeri markası falanmı?
jamezkaneMaarem çakılmış'ı satsan, tuncay mall açarsın. Yer gök tuncay olur. Ayrıca Tuncay kimmiş yahu? Bulaşık süngeri markası falanmı?Yok bulaşık deterjanı markası.. Maarem zaten çakılmış. Satmaya gerenk yokki
evet, bu sene değişen birşey olmadı. listede maarem çakılmış 53 milyon$ ile 1. sırada.
jamezkaneevet, bu sene değişen birşey olmadı. listede maarem çakılmış 53 milyon$ ile 1. sırada.yine mi sen?!!!
Güzelim forum içinde futbol. Daha ne diyim?
olsun be borga-x biraz eğlensi millet boşver
Borga-xGüzelim forum içinde futbol. Daha ne diyim?çok pis oynarım.. maç ayarlayan olursa çağırsın beni hehe