Ben en çok Captain "Tsubasa Ozora"
Bir de Ay Savaşçılarındaki kız "Usagi Tsukino"
Peki ya sizin en sevdiginiz anime karekter(ler)i ?
Ben en çok Captain "Tsubasa Ozora"
Bir de Ay Savaşçılarındaki kız "Usagi Tsukino"
Peki ya sizin en sevdiginiz anime karekter(ler)i ?
THE SIMPSONS - Bart
SPONGE BOB :)
Vahşi ve aptal :)
Dexter,Sponge Bob,Simpsons
enes39Dexter,Sponge Bob,
Dexter bi dizi karakteri..
SPponge ve cartoon karakterleri...Animeyle ilgisi yok dostum..
Sana bizim japoncuklardan verelim.
Tipe bak allahım yaaa çok şeker.
Selçuk İslamoğluVash The Stampede -Bu da keşler gibiymiş...
Evet arkadaşlar çizgi film yada Cartoons diye tabir edilen karakterlerle animeyi birbirinden ayırmak lazım sizde aralarında ki farkı bariz bir şekilde görebilirsiniz bu konuda benim favorilerimde bunlar
HELLSİNG
BASİLİSK
En Sevilen Animelerden Derlemeler
Daha çok vardıda bu kadarını verdim:D Ama hiçbirini izlemiş değilim
Böyle bir bölüm forum için iyi oldu gerçekten. İçimdeki çocuk yeniden canlandı. Çok severim animeleri...
pcword çok güzel resimler gerçekten tebrikler.
death note'u unutmamak lazım
sünger bob hayranıyım.
avatarı 2 defa baştan sona izledim =)
eskidende örümcek adamı severdim. görüntüleri bile hala farklı çizgi roman gibi anlatılışı çok güzeldi.
beyler animelerden bahsediyoruz.sünger bob,spiderman,tweety... falan anime değil
erdem barışpeki anime değilse nedir?Cartoon (çizgi film)
Onlar cartoon diye geçiyo. Anime tam bir hastalık. Ben bu aralar Afro-Samurai izliyom. Bundan once hellsing, ghost in the shell, Naruto, Tenhjo Tenge, Avatar ve daha isimlerini hatırlamadığım bir çok anime izledim. Anime bambaşka bir sey...
animenin farkı bilgisayar ortamında yapılıyor olması mı?bir de çocuklara hitap etmiyor olması mı? cartoon neworkte izlediğim jony bravo ve megas xlr'ın anime olduğunu sanıyordum.Borga-x o kadar mesajı atman ne kadar zamanını aldı en eski üye sensin galiba moderatör gibi olmuşsun.:d
Japon veya Japon animasyonlarına benzer çizgi filmlere "Anime" denir.
"Anime" ler de yer alan karakterlerin özellikleri de diğer çizgi filmlerden farklılık gösterir. Konuşmaları, gülmeleri, ağlamaları, el-kol hareketleri farklıdır ve belli kuralları vardır. Bu karaketerlerin en belirgin özelliği de iri gözlü ve uzun bacaklı olmalarıdır.
"Anime" ler de yar alan karakterlerin çizimleri kağıt üstünde "Animatör"ler tarafından yapılır. Bilgisayarlarda oluşturulan sanal karakterler "Anime" değildir.
NOT:Alıntıdır
aşkolsun hiç pokemon diyen çıkmamış bari ben söyleyeyim.hey gidi yine çocukluk günlerime döndürdünüz beni...
[/URL]
[URL=http://img514.imageshack.us/my.php?image=pokemonpikacu.jpg]
[URL=http://img520.imageshack.us/my.php?image=pokemonwallpaper.jpg][/URL]