Arkadaşlar en sevdiğiniz korku türü bir oyun söyler misiniz? Aklınıza neler geliyor, anılarınız var mı bununla ilgili, paylaşırsanız sevinirim.
En Sevdiğiniz Korku Türü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Alone in the Dark serisi, 4 de dahil.
ailen vs predator2 (insanlarla oynayacan ama)
alone in the dark
Oynadığım en korkunç oyun "Undying"di. Hala üzerine çıkabilen olmadı. Suffering'in atmosferi de güzel diyorlar ama oynamadım henüz (Silent Hill, Alien vs. Predator gibi klostrofobik oyunları "Korku" değil "Gerilim" olarak değerlendiriyorum.)
Undying be hey gidi günler, ışık kapalı iken ya da yalnız iken oynayamazdım, o derece atmosfer vardı. Silent Hill 2'yi ise gerilime daha fazla dayanamadığım için bıraktım, yoksa Psikolojim bozulacaktı. O bozuk radyodan yaratığın yakınlarda olduğunu belirten cızırtılar gelmeye başladı mı kalp atışlarım hızlanırdı. Onlardan beridir, günlük güneşlik havalarda, çiçekli böcekli bayırlarda geçen oyunlar oynamaya gayret ediyorum :)
GERÇEK VİDEO görüntülerinden oluşan, "Phantasmagoria 2 : The puzzle of flesh"...
TV 'da korku filmi seyrettiğinizi ve kahramanı sizin kumanda ettiğinizi düşünün.
Oynayan,oynarken GERÇEKTEN tırsacak...
the SuFFering sadece korkmakla deil psikolojik olarakta etkileneceginiz bi oyun....
NOSFERATU diye bir oyun oynamıştım gerçi daha öncede bahsettim ama tekrar söyleyeyim karanlık bir odanız ve güzel bir sisteminiz varsa ve odada tek iseniz 5 dakikadan fazla oynayabileceğinizi hiç sanmıyorum özellikle ses efektleri bir harika... Daha çok korkmak isteyen varsa bu oyunu kulaklıkla oynasın.... Tavsiye ederim...
Silent Hill de ki korkunçluk sınırları aşıyor aslında, korku oyunu arıyorsan bu oyun iyi bir seçim olabilir, tabii başka oyunlar da var. Mesela; bir arkadaşın dediği gibi Alone in the Dark 4 gerçekten alanında bir numara bana kalırsa, üzerinden biraz zaman geçti ama şimdi de oynasanız bana hak verirsiniz herhalde.
the suffering i oynayın ondan sonra karar verin...
Anlaşılan cursed,suffering 'in yapımcısından komisyon alıyor...