Selam arkadaslar.Kısa kesip hemen benim favorimi yazım:
1.Painkiller-Mediastudio Cathedral Fight
2.NFS-MW -Fired up
Selam arkadaslar.Kısa kesip hemen benim favorimi yazım:
1.Painkiller-Mediastudio Cathedral Fight
2.NFS-MW -Fired up
gta4 te oyuna giriş müzigi çok hoşuma gidiyor.hani ilk kadının adamı kırbaçladıgı yerdeki müzik :).adamın bagırışlarıyla bir mükemmel olmuş.fifa 2008 de bir kaç tane begendigim müzik vardı hatta indirmiştim internetten ama isimlerini hatırlamıyorum.
Boiling Point kurulum müzigi süper...
Rome Total War müzikleri.
gta 4 load ve baştaki müziği çok hoşuma gidiyo
furkan_dikilimy favotite game music is NBA2Kcan alıcı bi yaklaşım
:::JuSt A BeGiNiNg::::
KoBe bRyAnT:
Mafya'nın introsu
gta 4 seryoga king ring nfs most wanted fired up ı am rock do ya thang
nfs underground 1 get low t.ı 24's
eltahirRome Total War müzikleri.Dostum onu müzikleri yapan adamın adı jeff van dyke dı sanırım. Tüm medieval serisinide o yaptı.
Resmi sitesinden tüm müziklerini indirebilirsiniz.Benim tercihlerime gelince;
Tartışmasız 1 numaram Red Alert 2 - Hell March
Medieval 2 - total war oyunundan
Jeff van dyke - We are all one,
Fifa ve diğer oyun serilerindeki tüm "cyrstal method" parçaları... mesela "keep hope alive, get busy child, boom..."
Birde generals oyununda ıraklılara ait bir müzik vardı... Bağlamayla bariz bizim oyun havalarından biri çalıyordu. Adını bilmiyorum. Oda güzeldi...
Aklıma geldikçe daha yazarım
bencede oyunun etkiindenmdir nedir cod4 ün müzikleri cok güzeldi... çatara patara esnasında birden hareketlenen catışma yavasladıgı zaman uyumunu gösteren oyuna daha bi bağlıyodu..
filinteDostum onu müzikleri yapan adamın adı jeff van dyke dı sanırım. Tüm medieval serisinide o yaptı.Evet, adamım Jeff van Dyke. :) Çok iyi müzik yapıyor.
Resmi sitesinden tüm müziklerini indirebilirsiniz.Benim tercihlerime gelince;
Tartışmasız 1 numaram Red Alert 2 - Hell March
Medieval 2 - total war oyunundan
Jeff van dyke - We are all one,
Fifa ve diğer oyun serilerindeki tüm "cyrstal method" parçaları... mesela "keep hope alive, get busy child, boom..."
Birde generals oyununda ıraklılara ait bir müzik vardı... Bağlamayla bariz bizim oyun havalarından biri çalıyordu. Adını bilmiyorum. Oda güzeldi...
Aklıma geldikçe daha yazarı
Valla benim en çok hoşuma giden ve harbi kulağa çok hoş gelen COD5 'te japonların abd gemilerine kamikazi saldırıları sırasında deniz uçağıyla savunma sahnesindeki o ritimli müzik beni o atmosfere adapte etmişti.Gerçekten harika bir ritmi vardı müziğin.Ayrıca GTA4 ünde açılış müziğide çok kaliteli :)
PURE oyununun müzikleri çok süper..oyunun kendiside çok süper herkese tavsiye ederim ben bitirdim çok zevkliydi ama oyunun şu fragmanındaki müzik daha çok hoşuma gidiyor...
fragman:
Bu oyunun başlangıç müziği çok güzel oyunun kendisinide tavsiye ederim
Total overdose Delinquent Habits - Return of the Tres
Ragnarok Online - Ancient groover
buda kafa dinlendirici bişey.sevdim
GTA 4 - Soviet Connection